Oslo Hundeshow 2012

Forje helg var det OSH, været denne helgen har vært helt perfekt, nesten litt for dumt at det var stvnet på en så utrolig digg helg, da jeg heller ville ligget på hvaler og solt meg, men sånn var det bare, deilig vær var det uansett. Helgen begynte alerede på fredag kl 18.00. Venninden min Susann var også med og vi ble litt forsinket, så vi rakk akuratt og gå åpen ag, uten og få gått banen. Endte med at vi begge disket, jeg kom nesten igjennom, glmete et hinder før stigen, ellers var det et fint løp med bra felt.  Fikk desverre ikke filmet det, siden jeg ikke rakk og ta opp kameraet.

Åpen hopp, var siste klassen på fredag, og der kom Sita igjennom med bare 10 feilp, men var mange feilfrie, så kom på 30 plass, fikk 5 feil på slalominngangen, da jeg trakk henne alt for mye mot meg, siden jeg ikke ville at hun skulle trekke mot hoppehindret, pluss et riv, men greit løp.

Susann glemte hele banen, så hun gikk bare ut av banen etter 5 hinder. Den fredagen hadde vi med oss tilsammen 4 hunder, jeg hadde også med meg ( dørmatten) spanielen, debuterte med den i åpen hopp, bare for morro skyld, siden det var uoff. Det gikk greit, fikk 5 feil på slalomen, også gikk Bessie som hun heter, rett på snørra på lengden stakar 😛 10 feilp, pluss masse tidsfeil på den spanilen. Bessie endte på en 33 plass, med masse tidsfeil, 50 eller noe i tid, med 10, noe i feilp,  jaja, sånn kan det gå med lille snusmummerikken.

Susann hadde med seg dalmisen sin, og gikk med den også i åpen hopp, det kan man vell si, gikk skogen 😛 Kom ikke til start en gang, før ninjo fant ut at han skulle leke (har`n) på banen, og vimsett rundt som en idiot 😛 se videoen, beskriver vell mer en man kan si …. 😛

Hun gikk også med Schumi på fredagen i åpen hopp, ble desverre disk, da Schumi tok hoppehindret, oven for slalomen, gikk litt fort på, men greit løp.

Lørdagen, klarte vi også og forsove oss, så vi rakk ikke hopp klassen, den var ferdig da vi kom, så Susann fikk gått en ag klasse og på lag for asker, samme gjore jeg. Agility klassen hadde jeg håpet på og klare og gå feilfritt, hadde vell litt for store forhåpninger, siden ejg ville had et siste nappet til kl 3, men ikke denne gangen. Endte med og diske på mønen, da hun kom forann meg, og krysset meg forann, og løp rett opp på mønen.

Lagløpet vårt var det beste jeg greide den dagen, klarte og komme igjennom med bare 5 feilp, et riv, Katinka på laget hadde også et bra løp med bare 5 feilp, men desveree disket de to andre på laget, så laget kom ikke videre, men vi hadde værtfall et bra løp, med fine felt, og bare 5 feilp.

Susann gikk kjempe bra i ag klassen, nesten feilfritt, synd Schumi akuratt tok lengden etter tunnelen, ellers hadde løpet vært feilfritt, de er på god vei, var veldig fint løp. Lag løpet hennes, ble desverre også disk, da Schumi løp inn i pølsa, men bra løp det var det værtfall, bra innsats.

Søndagen, hadde jeg tre klasser, hopp, ag, lag, og Susann hadde hopp og ag. Det som var litt tungvindt var jo at hopp klassen startet kl halv 10, og ag klassen og lag klassen ikke før etter halv 5 på ettermiddagen, så ble mye pauser i mellom. Susann årket ikke og stå opp så tilig for og gå hopp klassen, så ble bare meg som stresset av gårde for og rekke den, rakk ikke og gå banen da, men fikk gått hvertfall, og det ble disk, da hun for inn i tunneln, før jeg rakk og si her i tide. Når jeg var ferdig med hopp løpet dro jeg hjem igjen, var jo litt tid og kjøre hjem, men ikke så ille, brukte vell 40 min, stevnet skulle vært et litt mer sentralt sted i oslo, som f.eks Røa, Ullern, eller Majorstuen, ikke helt ute på grorud, så langt fra oss som oslo er mulig og komme, nesten lillestrøm.

Har alltid lurt på hvorfor alltid oslo stevnene alltid arrangsjeres på den siden av oslo, og ikke noe på den nærmeste siden der vi bor, jaja, har et ønske om at de skal ha det på telenor arena, eller noe sånt, hester er der, da kan hunder også være der.

Når jeg kom hjem solte jeg meg litt ved basenget, i et parr timer, også kom Susann og trente litt ag hjemme hos meg, før vi satt oss i bilen og dro oppover igjen, må si det var et kjempe fint sted og ha agility, supert sted med badeplass, og stor bane, vi badet hundene litt da vi kom frem, også gikk jeg agility klassen, der jeg håpet så indelig på og gå feilfritt, men desverre fikk vi 5 feil på slalomen, også mistet jeg konsentrasjoen, og disket på et hinder lengere ut på banen, men et greit løp var det, selv om den slalom feilen var kjip.

Susann, gikk sist i klassen, og da var Schumi litt sliten og surette ut på dagen, så han var ikke helt lett og få med seg, men de gikk egenlig ganske bra, hadde håpet på at de hadde greid og komme igjennom feilfritt, men desverre så disket de etter lenden på det hindret etter der, da Schumi stoppet opp, og Susann plaserte seg litt for nære det hindret, så ble disk, da han hoppet det feivei tilbake igjen.

Siste løpet for helgen var laget til asker, da var ikke Susann med, da vi bare gikk et lag på søndagen, jeg var med, og kom fint i gjennom banen, men med bare 10 feilp, en slalomfeil igjen, og et riv, og de andre kom også fint igjennom, og vi kom på en 7 plass 🙂 så etter en veldig diske helg, var det greit og få 7 plass på lag hvertfall.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s