Nkk Drammen 2012

I helgen var det Nkk Drammen, var meldt på ag2s og hopp2s på lørdag. Var heldig denne helgen, hadde ikke oppmøte i første klasse før kl 12, så hadde god tid. Første klassen var Agility, var en fin bane, jeg tenkte så bra ut, men så fort jeg hadde Sita, så startet hun med og rive hjulet, og for rett for bi hopphindret hun skulle på, og rett inn i tunnelen, selv om jeg skrek (her), men hun var så ivri, så hun ventet ikke lenge nok på feltet heller, og fløy av vippen, så da tok jeg henne bare ut av banen, når hun var så gira, at hun kokte over helt. Var kansje i etter tid litt min feil også, for jeg tror kroppen min pekte litt mot en annen vei en jeg skulle, og hun er veldig lesbar på hvor kroppen peker, så litt det også, balnding med at hun var over gira på starten.

Fikk mange gode tips fra Stein, med kroppssråket og litt om at jeg må tenke hvor hvor jeg fører, og det tipset var veldig bra, til det neste løpet hadde jeg 0 forventninger, og tenkte bare på en ting: føre riktig, bruke kroppen og armene til og vise tydelig hvor hun skulle, mer en og bare rope. Og det gikk utrolig bra, gikk feilfritt med første napp i hopp2s, til kl hopp3, og 1 PLASS 😀 😀 😀 Veldig fornøyd da, det var gøy, når det har vært så mye disk de siste helgene.

Søndagen, var det NM, egenlig litt synd jeg ikke hadde det siste nappet til kl 3, ellers kunne jeg kansje kvalifisert meg og deltatt, men kansje neste år, var i værtfall tilskuer denne gangen, og så på Asker laget som klarte og kvalifisere seg, og de gikk veldig bra, og kom på 7 plass på lag, kjempe bra 🙂 Tok masse bilder, men de legger jeg ut på face på albumet (Agility).

Her er film og litt bilder av Sita fra hoppløpet:

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Nkk Drammen 2012

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s