Agility Stevnet Nordkisa 19 og 20 mai

I helgen som var, var det dobbelt stevnet på Nordkisa, gikk 3 klasser på lørdag, og 4 på søndag, skulle egenlig gå åpen hopp på lørdag, men så ble det så sent så jeg droppet deen siste klassen. Hadde med meg Susann og Schumi, og de var med på ag og hopp, og på lag.

Første klassen min var hopp1, og vi kom veldig sent frem på stevne plassen, så jeg hadde ikke fått gått banen, og det var bare tre hunder igjen i klassen, så jeg løp bort og sa at jeg ville gå selv, om jeg ikke hadde gått banen, og så på et parr av de andre hundene for og se hvor banen gikk. Vi kom igjennom feilfritt faktsik, utrolig, og hadde ikke fått breefet banen en gang 😛 feilfritt med det siste nappet, klasse 2 hopp neste, og 4 plass, var kunn 3 sekk fra vinneren da, men siden jeg ikke var helt trygg på hvor banen gikk så, ble det litt store svinger.

Neste klasse var agility 2, der rev hun tredje hinder, utrolig nok, og fulgte ikke jeg så bra på etter rivet, for da hviste jeg at vi hadde 5 feil, så da fikk vi 5 feil i slalomen også, og på slutten av banen greide vi og diske, da jeg plaserte meg på feil side av stigen, og hun løp inn i feil tunnel inngang, min feil der gitt, men det hadde alerede 5 feil så var ikke noe napp løp, selv om jeg vill ha det siste nappet i ag 2.

Siste klassen var lag, young runners, for Askerhk, på laget var det, Stein og Sofus, Ann Cathrin, og Chilli, Susann og Schumi, og Sita og meg. Løpet vårt var nesten feilfritt, rev bare muren en gang, så kom igjennom med bare fem feil og rask tid, men mange av de andre disket, så det var synd.

Susann sine løp den dagen, var lag, hopp, ag, de disket desverre, men hadde et bra site løp på slutten av dagen, men stakars Susann ble syk den dagen, lå og hadde feber på stevne plassen, og fikk etter hvert nesten 40 i feber, stakar, så ikke så rart at de ble litt disk når man ikke er noe i form, og er dårlig.

Søndagen, var ikke Susann med, for hun ble enda sykere, så jeg måtte drive og krongle emg opp dit alene, og gpsen funket ikke så måtte bare følge veibeskrivelsen og lese på skilt til jeg kom vel fremme. Startet med debutt i hopp2S, rakk og gå banen, og hente hunden i god tid, løpet disket jeg, da Sita kom i alt for stor fart mot hindre, og løp rett inn på slalomen som stod rett ved, pluss at hun rev et parr hinder ut løpet.

Så var det ag2S, der disket vi også, da hun løp rett frem på et annent hinder, da vi skulle på feltet, kom i så stor fart at hun tok hindret rett forann seg, men hadde noen fine felt hverfall da. Deretter gikk vi lag, og det er det dårligste løpet på lenge, der var det bare surr, og vegringer og disk, så det var ikke noe bra løp.

Til sist var det Åpen hopp, der gikk det litt bedre, jeg glemte banen litt underveis i løpet mitt, men greide og hente meg inn igjen, men hun rev 2 pinner, så det ble 10 feilp, og 13 plass. Blitt litt riv det site, på trening skal jeg heve hindrene høye, sånn at hun skjerper seg med det.

Så i løpet av helgen, ikke så fornøyd, tilsammen 4 disk, 13 plass, og lag ned på listen, og en 4plass, det eneste ejg er fornøyd med er opprykksløpet i hopp, og det ene lag løpet som nesten var feilfritt, og feltene, det er det som jeg er fonøyd med i løpet av helgen.

Ble ikke noen bilder av Sita, da ingen tar bilder av meg 😦 men film ble det 🙂

Neste stevnet er Oslo hundeshow, blir bra:)

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s