Agility stevnet i Tønsberg 01.04

I går var vi på agility stevnet i Tønsberg, vi deltok i hopp og agility og lag, tilsammen tre klasser. Jeg hadde også med meg venninden min som gikk klasse2 med for hunden, Schumi, og debuterte i hopp1 med dalmisen sin (Ninjo).

Første klassen var hopp klassen, det var et helt supert løp, som var en millemeter fra og være feilfri med siste nappet, men desverre fikk vi et irriterende riv på et hoppehinder, utrolig surt, med det ene rivet, uten det hadde vi rykket rett opp på pallen, for vi hadde nest best tid av alle som var med 0 feilp. Vi fikk 5 feilp med det ene rivet :/ endte da på en 13 plass, som nummer 2 av de med 5 feil, tidne vår var:  27,43, og den med best tid var på 26,89, for en kjapp hund jeg har 😀

Vår neste klasse var  agility2, der gikk vi kjempe bra helt frem til etter mønet, da jeg ikke lot henne stå lenge igjen på feltet, og hun kom forann meg og tok pølsa, ovenfor tunnelen hun skulle rett igjennom, og da ble det disk, veldig surt, hadde vi greid det, hadde vi fått siste nappet til klasse 3. Vi klarte hele banen, bortsett fra det med pølsa, så det var litt surt da.

Vår siste kalsse var, lag for asker hk, på laget var det, Sita og meg, Kathy og Cap, Heidi og Tess, og Stein og Tassen. Andre laget til asker bestod av, Susann og Schumi, Torstein og Mira, og Linda med Cita. Vi gjore det bra i lag løpet, Sita kom igjennom med bare 10 feilp, som hun fikk i slaomen, og Kathy kom igjennom med bare 10 feilp, to riv, og Stein og Heidi disket desverre. På det andre laget, disket alle sammen, men Susann og Schumi var en millemeter fra og gå feilfritt og hadde det beste løpept ejg noen gang har sett dem hatt. Hun disket på tredje siste hinder, da Schumi kom ut av tunnelen og hoppet lengden, da han skulle på slalomen.

De to andre løpene til Susann gikk greit nok, de var litt rotette, men det var fordi Shumi var litt stresset, men lag løpet dems var helt supert, neste gnag da klarer de det, var like før det var helt feilfritt 🙂 stolt av dem, hun har jo bare trent siden november med den hunden.

Fikk filmet masse denne helgen, men ble lite med bilder da, for det var så utrolig dårlig lys i det ridehuset, så bildene ble helt ute av fokus, så de gadd jeg ikke og bruke, for de ble alt fordårlige. Men video er det masse av 🙂 Fikk noen bilder av meg, da en som heter ingrid hadde fått noen fine bilder av oss 😀 tusen takk

Neste stevnet blir nok oslo hundeshow, da russetiden er 1 mai, så tviler på at jeg for dratt til moss 1 mai, for det er garantert noe som skjer natt til 1 mai, så da er det en liten stund til neste gang. Men det er deilig for nå kan vi trene ute.

Venninden min sitt debutt løp gikk ganske greit til og være første gang, hun disket, men fikk Ninjo fint i gjennom hele banen :)Hadde fin tunnel og slaolm.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s