Uoff agility stevnet på kløfta 04.03.12

På søndag var vi på stevnet på kløfta, det var uoffisielt, og jeg var med i A2s og Åpen hopp. Hadde med meg venninden min som også deltok, med sin låne hund. Første klassen var agility2s, der gikk det helt greit, og jeg er ganske fornøyd med den. Startet med og diske på andre hinder, da jeg ikke fikk henne til og bli liggene helt safe på start, så alt gikk så fort, også var var vi disket, men jeg fortsatte bra, og fikk alle feltene og fikk korigert henne i riktig inngang ovs. Var bare på site hinder, hvor det ble litt tull, da jeg kom bak muren og hun kom i mål før jeg og hoppet mål hindret feil vei, men det hadde ikke noe og si vi var jo disket fra før.

Her er Sita løp fra Agility2S klassen.

Neste klasse var Åpen hopp, der gikk det mye bedre, og vi gikk ganske bra, og var veldig nær av og vinne klassen, for vi hadde nest best tid, i tileg til at vi hadde ganske store svinger. Men fikk desverre en vegring på et hinder, så fikk 4 plass, men er veldig fornøyd med begge løpenene mine 🙂 tiden var var 32,80.

Her er video fra Åpen hopp med Sita<3

Så var det venninden min sine løp. Agility løpet hennes gikk dårlig, for Schumi bare tullet og fikk raptus og da disket, pluss dårlig løp, men hopp løpet dems var nesten med plasering, men en siste feil gjore at de desverre disket, men det var et veldig bra løp 🙂

Her er film fra hennes Åpen hopp løp.

Nå er det ikke lenge igjen til helg, som er årets først Offisielle stevnet, grugleder meg litt, skal delta på både lørdag og søndag. Tilsammen 5 klasser, 2 på lørdag og 3 på søndag. A2S og H1S, og Lag. Venninden min skal også delta, og hennes første offisielle stevnet.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s