God Jul og Godt Nytt År

Tiden går, og nå er det alerede julaften i morgen, siden sist har vi bare trent en gang og treningen går fremover, gleder meg alerede masse til neste år. Er ganske fornøyd med året som har vært, når jeg ser tilbake på videoer tiligere fra året, ser jeg forbedringer. Husker tiligere i dette året, at vi slet en god del med slalom inngangene, nå er det null stress.

Vi har hatt et greit år, vi er jo i klasse 2, og har alerede også fått et napp til kl 3, fikk første nappet akuratt den helgen vi debuterte i klasse 2, så det var gøy. Så nå mangler vi bare 2 napp til kl 3, gleder oss og ser fram til et nytt spendene år med masse stevner. Er så deilig og slippe og være avhengi av pappa, og bare kunne dra rundt hvor jeg vill uten at pappa må kjøre, det er også noe som er nytt i år, deilig og kunne få dratt masse på stevner, og treninger ovs.

I morgen er det juleaften, og på første juledag er det opp på vinter hytten og feire masse av rom julen der, skal ikke trene før etter nyttår, på ny året igjen, siden vi er på hytten i rom julen.

Nå skal jeg bare nytejuleferien:)) her er julebildet av Sita<333

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s