Litt Oppdatering

For et parr uker siden var vi på stevnet til stovner hundeklubb i hallen på Kløfta. Venninden min Elise var også med, og deltok med sin lille boteon terrier Lulu. Men det jeg ikke tenkte over når jeg meldte på var at de var mellom og stor på 2 forselige dager. Så da ble ble det mellom med lolla på lørdagen og sita på søndagen. Elise eieren til lulu, kunne bare bli med den dagen hun startet, så da ble jeg alene på søndagen.

Men det gikk greit for jeg hadde heldigvis kjørt veien på lørdagen så jeg kunne det litt bedre på søndagen. men for en vanskelig vei og finne, kjørte meg alngt borte i eveiheten der, det var alngt ut på landet det, vikkelig, kroglette vei, også finne en kirke ute der, men fant frem til slutt, og fikk ikke breefet den første klassen min, noe som førte til at jeg glemte banen, jaja, sånn kan det gå.

Elsie gikk på lørdagen, og de disket desverre, da lolla syns det var litt annerleds i den hallen, en på trening, så hun gjore litt som hun ville, men nå skal hun bli mere vant med haller på trening og sånn, så da for vi håpe lolla blir tryggere inne 🙂 men de kom seg igjennom halve banen i værtfall da, elise er så flink, ikke så lett hund og jobbe med, den lille boston som også er døv. Men hun gjør en bra jobb med den, tross for hvor vankselig hund hun er og trene.

Søndagen gikk så feil som det kunne gå, rotet meg bort i tåken, fant ikke frem med en gang, så jeg ikke fikk breefet, så da når jeg kom utt på der, så jeg ble litt usikker, og veivet ut med en arm jeg sikkert skulle ført mere en annen vei, så hun føyk rett inn i slaomen når hun skulle i tunnen, disk. Så var det pase i mellom der, og der etter var det klart for vanlig agility klasse, der alt ble bare surr, hun kokte for mye over, og fikk ikke med feltet på stigen, så vi disket oss selv, lot henne ikke få løpe vidre, uten og ha fullført feltet skikkelig, og det skal ikke skje igjen, felt feil er det dummeste som man kan ha. Så da ble det disk i dette løpet også, som etter disket ble ett surrete løp, hvor jeg krysset feil bak henne og riv og mye mer, sjuv start også, så det løpet var jeg ikke fornøyd med, neste år da er vi tilbake, mye bedre en i år, og kløfta stevnet er et av de eneste løpene i år som ikke har vært så bra. Men alle har gode og dårlige dager sånn er det bare, og når det stevnet var hadde jrg heller ikke trent på lenge, pga innflyting, så da kan jeg jo ikke regne med så mye, når vi har hatt litt pase siden september.

Men nå er vi i full gang med treningen igjen, og jeg er stor fornøyd med Sita for tiden, hun blir bare bedre og bedre, og det er gøøy og jobbe med henne, hun lærer fort, og vi har ting vi skal bli bedre på og jobbe oss oppover på det vi ikke er så gode til, så dette skal nok bli bra frem til stevne begynner igjen på nyåret 🙂

Hun andre venninden min med dalmisen har endelig fått opp motivasjonen igjen, det gikk litt dårlig med dalmisen, for den var så rampette og ikke særlig med på banen, så nå har hun fått låne en ruttinert ferdigtrent agilityhund som er i klasse 2 i hopp og ag. Siden den har vært omplasert, og hun nye eirern bare bruker den til tur, så da for venninen min gå agility med den, noe den syns er topp. Kansje hun kan ettervært starte med den, det er en Åssie som heter Schumi, kjempe søt, gøøy at de er så bra sammen.

Her er litt video både fra stevnet og av venninden min.

Har bare video fra hopp klassen da, men er kansje like greit at jeg ikke viser det dårlige agility løpet vårt på kløfta 😛

Her nederst er video av venninden min og hunden hun for låne 🙂

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s