Norwegian Open Agility 01-02.10.11

Ja nå i helgen, var det Norwegian Open stevnet, i kongsvinger hallen. Hadde med meg Elise du vet på lørdagen så det var kjempe koselig, og Elise skulle gå 2 klasser, som var hopp1m, og åpen hopp, med sin lille boston. Jeg var meldt på 4 klasser den dagen, og fy f**n for en syyykt stressende dag, jeg syns det ble litt vell mye stress den dagen, pluss at jeg måtte følge med på ringene, og elsie, og når hvilke klasser var, og krashing med briefing samtidig, og mye og følge med på. Fikk liksom ikke nok tid til og tenke. Ble litt løpende frem og tilbake, og det og huske to baner i hodet.

Første klasse var agility2s, debutering i klasse 2. Måtte da bare løpe og hente hunden, for det var bare 2 hunder igjen i den klassen da vi kom fram, så fikk ikke luftet eller lagt på parkeringslapp, måtte bare løpe og hente hunden, uten og ha breefet banen. Og gjette hvilekt hinder som var hvor, og Sita var super giira, så hun klarte nesten ikke og vente ved start. Så det endte med disk da jeg var usikker på hvor ejg skulle og glemte og plasere meg riktig. Glemte også et hinder, så det var ikke et løp jeg hadde så store forventinger til da jeg vet jeg ikke hadde breefet, og var stresset, så greit med disk.

Neste klasse var Hopp1, der var Sita over stresset, og hadde alt for mye energi, så hun suste rett forbi slalomen, og klarte og diske når hun kom på hindret etter pølsa, så løp hun rundt det, og der etter rett frem uten og se på meg, over lengeden som sto i feil vinkel. Så da ble det disk der.

Elise var neste som gikk, og det gikk ikke så veldig bra med hennes første løp desverre, Lulu fikk for seg at det var veldig gøy ved start og leke med bondet, så hun ville ikke slippe det, så Elise tok henne vekk fra banen, etter at hun ikke ville hoppe, for hun hviste ikke at det gikk an og fortsette og gå selv om man ble disket. Så det var synd.

Etter det var det min tur igjen, og da gikk jeg tunnel cup, noe som var helt nytt og spendene, utrolig vanskelig faktisk og huske alle disse tunnelene 😛 Sita gikk som en kule, høøyt tempo, bare suste igjennom, rakk så vit og bytte side, og vi kom igejnnom halve banene, før jeg sendte henne inn feil tunnel, for jeg fikk gjernteppe. Det gikk for fort, og var for mange tunneler så jeg husket ikke hvor jeg skulle. Sita var kjempe flink der, hun hørte på meg hele tiden, så for min del var dette gøy. Site klasse den dagen for meg var Åpen hopp klassen, den klassen jeg var mest fornøyd med av alle den dagen, følte at vi jobet godt hele veien, frem til det glapp på det siste som var i banen, da hun skulle rundt hindret, og jeg sendte henne litt langt ut, og gjore noe feil med føringen min, så den var surt, for jeg syns løpet var veldig bra. Men ble også diks der nok en gang, tenk en hel dag med bare disk, godt gjort det.

Elise gikk sitt site løp den dagen også, og da gikk det mye bedre, lolla var super flink i halve banen, før hun fikk for seg at hun hadde disket, og da ble hun litt lat, så da gikk det langsomt på veien ut, men hun fullførte banen i værtfall da, så det var bra, men tror Lulu ble litt sliten. Lang dag for en liten boston terrier.

Men var en hyggelig dag sammen med Elise, og vi koste oss masse, selv om jeg var litt stresset når jeg gikk løpene mine og mellom der.

Søndagen, dro jeg opp alene, for Elise skulle jobbe, men dro ikke opp før i 11 tiden, så det var veldig deilig. Hoppet over, hopp1s, for den begynte kvart på 8, og jeg skulle kjøre fra bærum og helt opp til kongsvinger, som tar 2 timer opp, yea right, at jeg står opp kvart på 5, skjer ikke for og si det sånn. Så da ble det bare Agility2S og Åpen agility. Søndagen var egenlig en mer deilig dag der, følte at jeg kunne slappe av mer, og ikke stresse sånn, fikk litt mer tid til og tenke og konse om en ting av gangen. Begynte med agility2s, og det løpet gikk kjempe bra, vi gikk helt feilfritt, og fikk vårt første napp til kl 3 agility, det var gøøy. Hadde bare en veldig stor sving, på hinder 2-3, så mistet kansje et parr sekunder på den store svingen.

Tidene var syyykt jevne for og si det sånn!!!! første plassen brukte: 35,21 i tid, og andre plassen brukte: 35,58, og 3 plassen brukte: 36,53, og vi brukte 36,71. Tidene var syykt jevne, bare ett parr tiendelers sekkund fra og stå på pallen, og bare 1 sekk fra 1 plassen, sånn går det med en stor sving. Men er kjempe fornøyd.

Neste løp var Agility åpen, der gikk det veldig greit fram til stigen, hvor Sita var helt tullete og føyk rett inn i tunnelen etter stigen, så måtte ta henne tilbake igjen, et tulle løp. Alt i alt, et bra løp og 5 disk, men mye uflaks da, med stress og tid og sånn.

Fikk filmet tre av løpene, som var agility2s på søndagen,h vor vi gikk feilfritt, og åpen hopp, pluss hopp1s på lørdagen. Agility2 på lørdagen fikk jeg ikke filmet, for det jeg ikke rakk løpet nesten en gang, tunnelcupen, var det for mye stress, så rakk ikke og hente film kameraet. Og hopp 1 på søndagen gikk ejg jo ikke for det var så tilig, og agility åpen løpet mitt ble bare dårlig så det slettet jeg. Så da har jeg fra de 3 andre klassene, med egenlig de beste løepene på, værtfall opprykksløpet, som var feilfritt.

En bra helg, med mye gøy. Litt bilder og film.

 

4 kommentarer

Filed under Uncategorized

4 responses to “Norwegian Open Agility 01-02.10.11

  1. Gratulerer med napp i ag2! 🙂

  2. Gratulerer med et veldig fint ag2 løp og napp 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s