Agility stevnet i Askim 18.09.2011

På søndag var vi på stevnet i Askim, var med i Hopp1s og Agility1s. Vi hadde glemt påmeldingsfristen litt, så mot at jeg fikk delta, så var jeg med og hjalp til med og bygge banene. Slapp og betale dobbelavgift også, så det var veldig greit. Været var dårlig, det regnet og var vedlig kaldt. Første klasse var hopp klassen. Merket på Sita at hun var gankse giret før start. Så på starten i hopp klassen ble det mye tull. For hun prøvde og snike seg frem, og fikk sneket seg fanske langt, og da var jeg ganske langt unna, så jeg var så dum og sa at hun kunne få gå. Men da var jo hun 4 cm fra hoppehindret, og da løp hun sefølgelig under, når hun ikke så hoppehindret tydelig. Så da løp hun under, så hoppet hun det feil vei tilbake, så disket før start der.

Og plaseringen jeg hadde sett for meg i dette løpet ble ikke som planlagt, rakk ikke og bytte og vende side over, så der burde jeg krysset bak henne. Så det ble litt riv her og der, pluss at en eller annen idiot hund kom løpende inn i banen, når vi skulle på slalomen, men jeg overså den hunden, og latet som ingen ting, og Sita brydde seg ikke om den andre hunden i det hele tatt, bare jobbet fint videre på slalomen. Sita syns vell egenlig den hunden bare var noe som stod i veien, så virket som hun også overså den, for hun løp bare videre på neste hinder, flink hund det 🙂

Så hopp løpet ble et skikkelig rote løp, jaja.

Neste klasse var agility klassen, der gikk det over all forventning, og Sita gikk et knall løp, og søkte frem mot alle hindrene, og hadde supre felt, og feilfritt løp, som gikk så syyykt fort at jeg husker nesten ikke at jeg gikk løpet 😀 kom på 2 plass, bare 1 sekkund etter vinneren, med siste napp, så nå er det klasse 2 neste 😀 Kjempe fornøyd, her er video fra Stevnet, bilder av Sita ble det lite av, men film ble det.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s