Agility Stevnet, i Maridalen og Drøbak

I helgen som var, var det dobbelt stevnet, hvor vi gikk både på lørdag og på søndag, det var på to forselige steder. Lørdagen var det i Maridalen, og da hadde jeg med meg Elise, og hun debuterte i offisiell klasse med sin lille Boston Terrier, Lulu. Vi dro hjemmen i fra i halv 8 tiden, så var vi der i god tid før klassene begynte, Elise var først ut, siden hun er mellom. Det var utrolig gøyy 😀 Det var helt nytt for Lolla, og hun hadde ikke vært på et sånt ute, (sted med så mange hunder før. Og hennes første klasse var den offisielle klassen, som var Hopp1M.

Jeg var med Elise og jalp henne med små ting, og det gikk så bra, og Lulu var helt super. De gikk banen flott igjennom, og de kom igjennom med bare 10 feilpoeng. Det gikk litt fort for seg, som er bra, masse fart. Og da rakk ikke Elise og bytte side, så Lulu ble usikker på et hopp, så da ble det en vegring der, også hadde vi tatt hjulet ganske lite, så det var hun litt usikker på også, så da ble det 10 feilp, men det er super bra 😀 og de fikk en 9 plass i sitt debutt løp i offisiell klasse, er stolt av dem 😀

Her er fra Debutt løpet til Elise og Lolla:

Så var Lolla og Elise sitt første løp ferdig, og alle var fornøyde, var så glad når de kom i mål 😀 Og da var det tid for og bygge opp til kl stor, og jeg hadde jo banene litt i hodet fra før, selv om de t ble helt annerledes tenking når jeg skulle finne ut av hvordan jeg skulle føre denne banen. Og banen gikk supert, vi gikk i gjennom helt feilfritt, så lett så lett, bare og holde tungen rett i munn og tenkte hele veien, man er ikke i mål, før man er i mål 🙂 Og vi kom på en 3 plass og feilfritt, kunn 2 sekkunder bak, U fra klubben, og en som het lille jente eller etterannet, som også var bc. Var jo sefølgelig fornøyd med feilfritt løp, men jeg hadde ett parr store svinger, da jeg kunne vært litt tydeligere, men jeg er kjempe fornøyd. Filmen er ikke så bra da, siden det var filmet litt alngt unna, og litt oven i fra, pluss at filmkameraet er 3 år gammelt, så det er ikke like hakkete som det er i virkelig heten 😉

Her er fra Hopp løpet vårt:

Vi begge var super fornøyde, og satt og koste oss og tok litt bilder, og sånn, før min agility klasse var. Det var en fin bane, men med litt overaskelser. Det var 2 hopp rett frem, så 90 grader rett på vippen, der etter rett inn i buet tunnel som lå 5 meter rett til høyre, og der stod det også et hopp rett oven for vippen, litt på skrå, som var hindret etter tunnelen, og da tenkte ikke jeg at hun ville ta det, og var litt sløv, og så rett mot tunnelen. Og da tok hun det hoppet før jeg fikk snudd meg, og det var disk, men jeg ville ha et bra løp. Så da fortsatte jeg bare, og gikk alt etter hinder 4, feilfritt», og fine felt.

Her er fra agility løpet vårt:

Etter det var det en lang pause igjenn, før Åpen hopp var, og det begynte sefølgelig med mellom først, og Elise gikk, og de gjore det enda bedre her. Og kom nesten helt feilfritt igjennom, med bare 5 feil, ble en vegring, inni tunnelen, da Lolla var usikker på om det var riktig og gå inn i tunnelen, så da kom hun ut igjen samme vei, men Elise gikk videre, etter og ha fått henne gjennom tunnelen, og de fikk bare 5 feil, og kom på en 14 plass 🙂 Flink Boston terrier det.

Her er fra andre løpet til Lolla:

Så var det dagens siste løp for meg på Maridalen, og det var åpen klasse, og det pøs regnet, og gresset var kjempe glatt, og det var skikkelig løpe bane, det sier litt om det løpet, som gikk over all forventning. Jeg turte ikke og løpe på alt i svingene, så Sita ble da veldig selvstenig i dette løpet, og hun hviste da mye hvor flink hun har blitt, søkte masse fram selv, og jeg stolte faktisk litt for godt på henne ved slaloenen, så da ble det 5 feil, for hun tok ikke den inngangen, da jeg plaserte meg feil. Men ressen av løpet var supert, og det var amnge feilfrie, og vi kom på en 10 plass, med bare 5 feil 🙂 Hadde glatte sko og var litt redd for og skli.

Her er fra Åpen løpet vårt i Maridalen:

Så var det Drøbak Stevnet:

Der regnet det ned, og ejg reiste alene, kom av gåde litt sent, så rakk ikke og gå banen, så da måtte jeg se på de andre og lære. Elise var ikke med på søndagen, pga at hun skulle jobbe. Det var ganske mye stress rundt ringene, og merket på Sita at hun var GIRA! Så hun eksploderte da hun kom ut på banen, så hun tok med seg muren også. Det var 3 hopp rett frem så 90 grader mot høyre og på vippe, og da tok hun muren som stod rett frem, det var min feil, jeg fikk ikke kontakt med henne. Kunne nok unngått det, men alt skjedde så fort, var disk før jeg fikk snudd meg og hun var over muren, og da bare gikk vi ressen av banen, og vi hadde bra felt, så det var helt ok, selv om det hadde vært gøy og få siste napp i agility da.

Her er fra agility løpet:

Så var det lang pause, og jeg fikk tatt masse fine bilder der, i regnet, før neste klasse som var hopp1s. Den banen, likte jeg ikke i det hele tatt, den var så komlisert på starten. Dne begynte med hopp rett tunnel og rar vinkel på hopp, som på en måte lå bak tunnelen, så rakk jo sefølgelig ikke fram, og hun løp forbi, og tok den feil vei tilbake, da var alerede jeg oppgitt før jeg disket, over den banen. Det var jo klasse 1, så komplisert start. Men ressen av banen, etter disket gikk greit nok, men det var nok det løpet jeg var minst fornøyd med der, følte at det ble et litt rotette løp.

Her er fra det løpet:

Neste og site løp for helgen, var Åpen hopp, der gikk det over all froventing, og vi jobbet hele veien, kunne nok tatt litt tightere svinger, men det pøs regnet sånn, at jeg hadde mere en nok med og holde tungen rett i munn. Og vi gikk igjen et feilfritt løp, med beste tid, vår tid var 31,07. Og det var ca 30 med i klassen, det var morro, selv om det ikke var offisielt, men det kunne like godt vært det.

Bare snakk om kort tid før vi er oppover i klasse 2 nå, dette går fremover nå. Har endelig fått kroppen min til og avreagere og konse om banen, og ikke grue meg sånn, for det er når jeg er stresset at det som oftest går feil, for jeg viever unødig med armene sånn at hunden min blir forvirret på hvor hun skal, eller plaseringen min. Men når jeg grier og holde tungen rett i munnen går det kjempe bra, sånn som de siste løpene nå, som er feilffrie.

Her er fra vinnerløpet:

Har ikke fått redigert videoene, pga at lapptoppen min er på verksted, og har ikke movie macer som er ny nok på denne pcn her, så da er videoene i rå format, sånn er det, litt dumt for meg som liker og ha de redigert 😛

Elise og Lolla

Elise og Lolla

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Agility Stevnet, i Maridalen og Drøbak

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s