Agility Stevnet, I Fredrikstad 13-14.08.11

I helgen som var, var vi på fredrikstad stevnet, og jeg er veldig fornøyd med helgen 😀 Vi deltokk i Ag og hopp begge dager, hadde ikke meldt oss på lag, og åpen klasser hadde de ikke den helgen, men det var kansje like greit, sånn at det ikke ble så sent.

Det var ganske greit for jeg sov på hytten vår som ligger på hvaler, så det tok bare 15 min og kjøre til stevne plassen. Første klasse begynte kl 09.00, og det var A1s, det var en super bane, som jeg var litt uskikker på da jeg så den for første gang. Men med en gang jeg kom på banen med hunden, var det kjempe lett, selv om den så litt vanskelig ut når vi gikk banen. Og Sita gikk som en kule som vnalig, og vi kom oss helt feilfritt igjennom, og vi fikk 2 napp til kl 2, nå er det bare et napp igjen så er vi i klasse 2. Det var 50 stykker med i klassen, og vi kom på en 3 plass, og var bare 3 sekunder under vinneren, og 1,5 og sekund under 2 plassen. Hehe Sita tok en stor sving før vippen, for jeg glemte og si komando i tide når hun kom ut fra tunnelen, men unasett helt feilfritt og seføgelig super tid.

Er kjempe fornøyd med feilfritt og napp 😀

Neste klasse var Hopp1s, der leverte vi også et super løp, det var nesten 2 feilfrie løp på en dag, men desverre ble det et riv på det ene hoppehindret, bote ved hjulet, for jeg plaserte meg litt for nærme hopphindret, sånn at hun ikke fikk nok plass, så da datt en pinne. Men bortsett fra det ene rivet, var det også et løp som gikk rett frem og alt riktig, så da ble det bare 5 feil. Og en 6 plass, av 50 stykk igjen 😀 Vi var vell de som lå nest helt på toppen av de med 5 feil, var vell 4 feilfrie i løpet tror jeg, og vi var 1 sekund fra 5 plassen. Så jeg er fornøyd med dagen, 2 supre løp.

Søndagen var det dårlig vær, det regnet, ikke så deilig. Men vi startet dagen med ag og der gikk vi nesten feilfritt igjennom der også, men det ble desverre sure 5 feil. På nedfletet på stigen, hun kom i stor fart, og var så over ivri, så jeg så på øynene hennes at hun ikke hadde tenkt til og vente på meg enda jeg skrek, (NED). Så da skrek jeg nei i det hun gjore det, og da ble hun litt ops på det, så merket når hun kom på mønet og vippen, så gikk hun helt ned på fletet. Og vi kom igjennom med bare de 5 feilene. Så vi kom på en 12 plass der. Mne merket at jeg ble litt sur når hun gjore, det for vi har trent på det på torsdag og hun vet at hun skap stå der, men hun valgte og løpe over, for hun var så utrolig ivri, og ville frem og frem, super på fremadsenning på det løpet, best i tid.

Neste og siste klasse for helgen var hopp klassen, der startet vi kjempe bra, og gikk supert helt til slalomen, der jeg glemte og stoppe opp og sende henne frem i den, så hun fikk ikke bremset seg nok til inngangen, så hun gikk rett inn i andre inngang. Og 5 feil, og det var midt i løpet, og jeg satset på og suse igjennom dette løpet også, så da når jeg hviste at jeg hadde fått 5 feil på den. Så kom jeg litt ut av det, og jeg jobbet ikke akuratt som best med føringen min ut løpet, da så da disket vi på en måte litt med vilje, min feil. Jeg plaserte meg på feil side etter slalomen, jeg skulle ført henne rett på hindret, uten og bytte siden etter slaomen, og tatt bakbytte på det hindret som var nummer 2 etter slalomen. For ejg ble liggende bak på feil side, så hun tok ikke det hindret, og da løp jeg til neste, og da dikset vi, min feil 😛 greide ikke og følge helt opp, etter de 5 feilpoengene i slalomen, haha

Mne uansett, er fornøyd med helgen, hun har gått så bra i helgen, og jeg merker når jeg er mindre stresset, så går hun bedre, for da er jeg konsentrert og klarer og konse om banen, en og bli så stresset at jeg glemmer hvor jeg skal, og hvordan eg skal føre riktig, uten og slenge unødevendig med armene på foreksempel felt hinder, der det blir forstyrredne. Fikk filmet alle løpene mine i helgen, de beste løpene på lørdagen har jeg fått redigert, men de på søndagen har jwg ikke fått redigert så de vill jeg ikke legge ut før jeg har fårr redigert, og for ikke gjort det enda, for pcn klikket i går. men uansett var de besteløpene på lørdagen, og det er de som er redigert med tekst ovs 🙂

Nå skal vi bare trene og trene, masse på felt før neste stevnet, så det sitter helt. Neste stevnet er 3 og 4.09 i Maridalen og i drøbakk, og den 3 i maridalen, skal en venninde av meg debutere i offisiell klasse, i hopp1m, og åpen hopp, med sin boston terrier, gleder meg. Det blir spendene og se, de har blitt så flinke, så har tro på at de kan gjøre det bra, hvis Lolla greier og holde fokus på sin fører 🙂 For de har blitt så flinke.

Her er videoene fra lørdagen, søndagens filmer kommer senere, når pcn er i ården, så de for blitt redgert.

VIDEO FRA SØNDAGEN KOMMER, SENERE!!….

Bare 2 bilder av oss denne gangen, hadde ikke med meg noen fotograf, så da var det en snill dame som var så grei og ta ett parr bilder 🙂

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s