Nes Agility Stevnet 06-07.08.11

I helgen var det agility stevnet på Nes, ett sted litt utefor lillestrøm. Denne helgen gikk vi 3 klasser, begge dager.Det var et kjempe stort stevnet, hele 860 startende, og stort sett 70 i min klasse.

Klassene var Agility og hopp, og åpen. Første klassen jeg gikk på lørdag var Agility1s, den klassen gikk kjempe fint, og vi var en millemeter fra og få opprykk. Hun gikk supert, og bra, og med en av de med beste tid, men vi kom i mål med 5 feilp. Fikk det på slalom inngangen, det var litt rar vinkel på slalomen. Så da endte vi på en 7 plass, bra start.

Neste klasse på lørdagen var hopp1s, her gikk det også ganske greit, og jeg trodde at jeg gikk feilfritt da jeg kom i mål, men hadde med meg 10 feilp, for det Sita tok 2 snurret på bak kryssingen bak et parr hinder. Slalomen gikk kjempe fint her. Men banen her var litt kronglette, for hoppehindrene stod sånn at jeg måtte komme forbi dem når jeg krysset bak, og da ble jeg liggende bak. Men jeg trodde jo ikke at snurr forann hindret var tatt som en vegring egentlig.Vi fikk 13 plass her.

Vegring vill jo si og brå stoppe forann hindret, sånn som hestene gjør det er jo vegring, hunden er jo i fart når den snurrer en gang rundt, den står jo ikke stille. Så det syns jeg er litt unødvendig og gi vegring for det.

Men nok om det, neste klasse var Åpen hopp, og siste for dagen. Her startet vi med en vegring på hinder 3, hun løp forbi det, og jeg fikk henne rundt og tilbake igjen, og da hoppe hun det riktig vei, for fikk henne over på riktig side igjen, og sendte henne rett inn i slaomen etter på, hvor hun søkte fint på den, riktig inngang også. Suste fort gjennom halle, før hun kom så fort på at hun fløy rett inn i tunnen når jeg vendte ryggen litt for tilig til, der med disk.

Det var lørdagen, snakk om og være nær opprykk, små feil bare, så nær så nær, egenlig hadde vi vært i klasse 2 nå, hvis det ikke hadde vært for 5 feil, som eksempel riv, eller «vegring», som er snurr før hindret, eller feil inngang på slalomen.

Når jeg kom hjem på lørdagen var jeg utrolig sliten, hadde vært der fra 9 om morningen til halv 7, var hjemme halv 9.

Så var det Søndagen, startet dagen med agility på søndagen også, og det løpet var jeg ikke noe fornød med. Vi begynte med og gå løpet fint, helt til vi kom til vippen, hvor jeg stoppet litt opp, og ble usikker på om hun kom til og fly av vippen, så jeg sa til henne alt for tilig, stå stå, og jeg lente meg litt over henne når hun var på vippen og veievet unødvendig ut med armen, så hun falt av vippen. Etter de 5 feilene så var ejg litt oppgitt, så da tok hun feil rør inngang, så vi fikk disk i tilegg. Så det var ikke det beste løpet for og si det sånn.

Neste løp var Hopp klassen, det beste løpet, vi suste igjennom, og i mål var jeg 100% sikker på at vi hadde gått feilfritt, med napp og alt mulig, og var så happy. og flere av publikum trodde at vi hadde gått feilfritt, men desverre hadde vi fått 5 feil for en snurr på et av de nest siste hindrene, utrolig, utrolig surt, og undødvendig av dommeren, og gi feil for det, med et så godt løp, teit dommer si.Vi var på topp i tid, og hadde vunnet hele greia, hvis det ikke hadde vært for de 5 feilene, for de andre 6 som hadde fått 0 feilpoeng hadde 11 sekunder under meg i tid. Og da hdde vi stått på pallen med palle plass, og pokal, og napp, så surt 😦 Så nææær, så næær, en millimeter i fra. Men det ble en 9 plass, da var jeg litt skuffet, med et så bra løp, som jeg var så sikker på at var feilfritt.

Siste klasse for helgen var Åpen hopp, og her gikk vi helt feilfritt!! Vi suste igjennom den banen her også, så fort at jeg skle i en sving, og landet på ryggen, litt kleint 😛 det regnet ned, så gresset ble så glatt, var ikke bare jeg som datt den dagen, for og si det sånn 😛 Men jeg reiste meg opp igjenn, og gjennom førte løpet 😀 selv om vi sikkert mistet noen sekunder på at jeg datt, for jeg brukte jo tid på og komme meg opp igenn, og se hvor jeg skulle. Så vi fikk en 8 plass. Og det var ikke noen lett bane og huske, flere som gikk den banen, glemte den, og måtte gå ut av banen, og det var jo førere på høyt nivå. Jeg er litt stolt av at jeg klarte og gjennom føre en sånn klasse 3 bane, så bra. Og at jeg greide og hente meg inn igjen, etter fallet.

Fikk filmet nesten alle løpene mine, bortsett fra det ene hopp løpet jeg gikk feilfritt, for da regnet jeg med og ikke huske banen, men det var da et av de beste løepne mine var denne helgen, så typisk. Men fikk filmet de andre 5 løpene. Og litt bilder da.

Neste helg er det fredrikstad, gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s