Skulle bare hatt lappen :/

Nå skulle jeg bare hatt den lappen, jeg har vært veldig heldig som har fått komemt meg på de stevnene jeg har kommet meg på, for pappa har stort sett bare vært på hytta hver helg. Veldig synd jeg ikke kom meg på det fine stevnet som var nå i helgen, dobbelt stevnet, hadde jeg hatt lappen hadde jeg vært med der. Flere stevner som jeg gjenre skulle vært på, men som ikke har gått pga at det har vært umulige buss muligheter der.

Mye man ikke for gjort uten bil, gleder meg virkelig til og kunne bli helt selvstendig og kunne dra på alt jeg vill, uten og høre med pappa om det er helger ledige hvor han kan kjøre. Jeg er siker på at jeg hadde vært i klasse 2 nå, om jeg hadde tatt lappen i fjor, i fjor gikk jeg jo glipp av veldig mange stevner. Har egenlig vært veldig heldig i år, da jeg har kommet meg på ganske mange stevner.

Mye man ikke kommer seg på uten og kunne kjøre bil, bussen tar jo en evighet, skal bli deilig og komme seg selvstendig på treninger, uten og måtte bli forsinket for det enten pappa er forsinket i møtet, eller at mamma må stresse hjem fra jobb, for at jeg skal rekke treninger. Og det og kunne dra steder akuratt når man vill, og gjøre det man vill, uten og føle at man må be andre om tjenester hele tiden. Nå er det snart sommerferie, og til høsten blir det sikkert mange stevner framover på oss, blir bra. Nå i sommer skal vi bare trene masse, trene felt, og slalom og mye mer, og slappe av og nyte sommeren 😀

Her er noen videoer fra hage trening med venninder.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s