Agility cup 2, og sommersamling

Denne uken har det blitt litt agility, på tirsdag var det sommersamling med Askerhundeklubb. Det var veldig sosialt og hyggelig, og vi gikk en fin liten hopp bane, som også nybynere kunne få gå. Den var nummerert med to nummer, så den gikk i to forselige retninger. De som var nye i agility fikk prøve og gå rett frem hopp bane med hinder og litt rør, pluss lengde.

Etter det gikk vi andre, som det var med flere hinder. Der gikk Sita helt feilfritt og perfekt, helt til absolutt siste hoppehinder på banen, da løp hun forbi det, for det jeg ble hengende bak, og Sita kom forbi det og hoppet det feilvei, og disk. Og det var på siste hinder på hele banen, litt irriterende, jaja.

Det var kjempe hyggelig, og vi grillet ogh koset oss 🙂

Og nå på onsdag var det rykkinnhk sin agility cup nummer 2. Da startet vi med hopp bane, der gikk Sita et kjempe fint løp, men vi fikk sefølgelig 5 feil på slalomen, litt feil plasering før den, men hun må lære seg og tenke selv, og kunne finne riktig inngang, for det er jo bare tull at hun går inn i andre port inngang, når hun vet at det alltid er den første, så det må vi finne ut av.

Så gikk vi videre, og vi kom raskt igjennom, og føringen min funket bra, ble litt store svinger, så tapte nok kansje et sekund på det, men det går så fort uansertt, så vi mister ikke så mye tid for og si det sånn 🙂 Så til helt siste hindrene, så plaserte jeg meg litt for tett etter tunnelen, skulle gitt henne mere plass.

For da kom hun så rett på at hun vegret på hindret, for hun så det litt sent, også ville jeg ikke diske, så da førte jeg henne der mest mulig lett over. Så da ble jeg løpende på feil side etter de to siste hoppehindrene, sånn at hun snurret en gang rundt, i stedet for fort rett frem, så det hadde sett mere riktig og eligant ut, jaja men vi kom igjennom med 10 feil.

Også var det agilityen, som gikk helt feil, der startet vi med og dikse på tredje hinder på banen, så da ble jeg litt oppgitt, og ressen av løpet ble bare rotette. jeg fikk henne fint over stige og sånn, men når vi kom til vinkelien etter mønet, så jukset hun på feltet, og kom feil side på hoppehindret, og da tok ejg henne tilbake igjen på feltet, sikkert 3-4 ganger, før vi gikk videre.

Og da feilet vi igjen da hun løp inn i tunnelen, og jeg tok henne tilbake, og da greide vi det etter 4 forsøk. Også kom vi feil inn i slalomen, også tok med et feil hinder ekstra, også hoppet hun rett av vippen, og jeg måtte ta henne tilbake der 3 ganger, også ble det snur hopp ut, før jeg gikk ut av banen, uten og ta de siste 3 hindrene. Det var ikke noe løp, så det bare glemmer vi.

Gikk en banen litt etter på da cupen var ferdig, og da bommet vi faktisk tre ganger på der vi disket, fant ut at jeg var plasert meg alt for nærme, så når ejg stod lengere i fra, ja da funket det, har nok mye med hovrdan føreren er, og hvordan man plaserer seg. Feltene trente vi på da, og da ga jeg meg ikke før hun sto på feltene, også gikk vi banen vi disket først på 2 gnager feilfritt, når jeg først fikk plasert meg riktig i banen. Jeg har prøvd og være mere tydeligere i føringen min, og det funker kjempe bra, har ikke vært så tydelig i føringen min på stevner.

Her er video fra hopp løpet mitt i rykkinn cupen, btw, vi kom på 2 plass da, hehe 😀

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s