Agility Stevnet Nkk Drammen 2011

I dag var vi på konkuranse i Drammen, som Nkk arranskjerte. Jeg var så heldig og få sitte på til og fra med Anikken, tusen takk 😉 Jeg sto opp kl halv 7 i dag tilig, så dro vi halv 8, og da var vi der halv 9. Første klasse var hopp1s, vi hadde startsnummer som var midt på. Hopp løpet startet med 2 hoppehindre, og så 3 rett inn i slalomen.

Og da klarte Sita sefølgelig og krashe inn i andre portinngang igjen, 5 feil, da ble jeg litt oppgitt. For det har hun gjort nesten på hvert eneste stevnet nå, så da ble jeg litt oppgitt og var ikke så tyudelig med og vise hindret at hun, fikk vegring, 10 feil. Og da ble jeg litt mer oppgitt, så jeg var litt sløv med og følge henne helt opp, at hun tok med en ekstra runde på en tunnel, når krysset bak, så ble det disk. Et løp jeg var lite fornøyd med. Fikk desverre ingen film fra hoppen, for det ble noe feil med filmingen, men det var ikke noe bra løp, så det var ikke så farlig egenlig.

Så var det lang pause, så da fikk jeg tid til og spise litt, og ta bilder, og se på de andre fra klubbene.

Så var de veldig forsinket, syns egenlig nkk aldri har så bra agility stevner, de prioriterer liksom ikke agilityen som de burde, utstilling er jo ikke så viktig, var ikke så mange med heller.

Neste og siste klasse for dagen var Agility1S, da startet det faktisk likt som i hopp, 2 hopp og så slalom. og da skjedde akuratt det samme, utrolig irriterende at den ingangen svikter hver gang, skjønner ikke hvorfor det må skje, for på treninger og hjemme skjer det aldri, bare på stevner. Så da ble det faktsik 10 feil i slalomen, for når ejg tok henne inn på nytt, så tok jeg ikke lang nok avstand så det ble 10 feil på slalomen. Så gikk det fint hele veien, var ikke hlet fornøyd med feltene.

Vill egenlig at hun skal stå med to av og to på, og gå helt ned, gjerne «krype» for ned, men fikk ikke feil da, men det var flaks. Så det skal vi trene masse på i sommer. Så gjore jeg en feil der, jeg plaserte meg for sent etter tunnelen på andre siden, så hun kom bak meg og over på feil side, så vi fikk den siste vegringen som ble disk.

3 vegringer jo disk, trodde først at jeg bare hadde fått 15 feilpoeng, men det var tydeligvis disk. Fikk filmet Agility løpet, var jo et greit løp sånn uten om slalom og felt.

Så når vi var ferdige da, så satt vi litt til og så på, var litt nedtur, for mobilen min ble borte, og det var noen teite menesker som ikke ville si hvor den var, er det mulig, enkelte folk er bare ikke helt gode. Gikk jo rundt og lette over alt der, og de som tok den sa hei, og jeg sa kan dere levere mobilen min til meg, og da bare lo de og la på. Og det hørtes ut som en dame, så dagen ble litt mye.

Dette var siste stevnet før sommeren, så var jo litt syns vi ikke fikk to napp i dag, som jeg håpet på. Men på tirsdag er det litt agility med askerhk, så det bli bra, her er litt bilder og film for dagen.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s