Oslo Hundeshow 2011

I helgen som var, var det Oslo hundeshow, jeg var så heldig og kom meg dit den helgen 😀 Pappa og mamma var endelig hjemme, og kunne kjøre, både på fredag, lørdag og søndag. Men på fredagen prioriterte jeg litt, så jeg droppet og dra på fredagen, for og prioritere noe mye viktigere. Greia var at Benedicte skulle bli med og konkurere på både fredag og lørdag, men så kunne hun ikke på lørdag, også klarte hun og vrikke foten desverre.

Så da måtte jeg dratt alene på den fredagen, og på den fredagen, så skulle jeg også på bussrussemøte, med dugnad så da dro jeg på det i stedet for og reise helt på andre siden av byen på et lite uoffisielt stevnet på kvelden.  Jeg skulle jo gå både på lørdag og søndag, offisilet, så da droppet ejg fredagen for denne gang, og neste gang har jeg også lappen, ikke noe og tape, selv om jeg ikke fikk hatt det gøy med spanielen da, men det kan jeg ta en annen gang det er uoffisielt stevnet.

På lørdagen så skulle jeg gå 5 klasser, agility1s, hopp1s, åpen hopp og åpen agility, og lag. Den første klassen jeg gikk, var agility 1s på lørdag, det var en grei bane, og vi gikk fint på den, men på slutten av banen så sto vippen like bortenfor lengden vi skulle på, og da rakk Sita og ta forlabbene påp vippen, for alt gikk så fort, og da ble det disk. Men et godt løp som ellers var veldig bra, fikk desverre ikke noe film fra dette løpet da dette var det første løpet, og jeg glemte og legge fram film kameraet.

Etter det var det Åpen Agility, og der var vi også litt uheldige, Sita gikk bra, men så sto banen litt smalt, så hun tok litt for stor bue, og løp på slalomen, så da disket vi, når hun løper mellom slalomen da hun skal på et annen hinder,  jaja sånn var det, ikke helt vår type bane. Fikk ikke film fra dette løpet heller, desverre, for jeg syns det ble mye rot i banen, så da gadd jeg ikke og beholde den fimen som ble av løpet. Ble da disk i Åpen agility

Det ble mye venting, så jeg koste meg og tok litt bilder, så begynte Hopp 1 S, og det var det  beste løpet mitt den dagen. På det løpet hadde vi faktsik bare uflaks, følge av været, for gresset ble veldig glatt av regnet, og det blåste som bare det, så Sita gikk helt perfekt, men desverre var det glatt i gresset, på grunna vegret, så hun kom litt fort på et av hindrene i en sving, og skle, og en pinne datt, også blåste faktisk den andre pinnen på det hindret vi kom til. Så den pinnen lå på bakken da Sita skulla ta hindret, så hun så ikke riktig da at det skulle hoppes over, så hun ble usikker på det og løp på siden. Så det syns jeg var litt juks at jeg fikk 5 feil på det, når hindret var så lett art det blåste ned.Så det løpet kom vi igjennom med 10 feil, egenlig 5 da, siden jeg syns det var unødvendig og sette feil når hindret blåste ned, men det ble 12 plass i hopp 1s da.

Også var det Åpen hopp S, der var det rett og slett min feil,  det pøs regnet, og jeg ble litt forvirret og alt gikk så fort, så jeg glmete hvor vi skulle midt banen, etter slalomen skulle vi rett frem, men jeg sendte henne ned i stedet på det hindret etter det vi skulle tatt, så der ble det en teit disk, pga at jeg glemte banen, ble litt mye på en gang, pluss at jeg var slapp og ikke hadde spist på en stund, og da var det lett og glippe det, heldigvis var det bare åpen klasse.

Siste løp for dagen var Lag, der gjore jeg også nok en gang feil, min feil, jeg gikk banen litt feil, stilte meg på feil side i forhold til vippen, der skulle jeg gjort det som hadde passet det jeg hadde tenkt, og ikke gjort det som jeg ble tipsett om, for jeg må gjøre det som er tilpasset sånn Sita går, og det burde jeg egenlig skjønt. For jeg skulle stilt meg helt åppe ved hindret åppe ved vippen, og ikke sperret for hindret som hun ikke skulle ta. Det som skjedde da var jo at hun sefølgelig løp bak ryggen min og hoppet det hindret jeg stod ved sidnav, hadde jeg oversett det hindret og ropt på henne og stilt meg ved vippen hadde hun løpt forbi det som stod på siden og kommet frme til vippen.Så da fikk vi disk på det. Mna lærer stadigvekk av feil, eneste måten og komme alngt på er og feile 😛

Så var det søndagen da, en mye, mye bedre dag, hvis jeg ser borti fra det siste løpet mitt på dagen da det regnet og blåste og jeg var sliten. Dagen startet med at det var varmt og at solen skinte, og mamma og pappa var med og tok bilder og så på det første løpet mitt som var agility1s, den banen likte jeg veldig godt, den var egenlig ganske grei.

Der gikk vi faktisk nesten helt feilfritt, med 2 sekkunder under vinneren, og fikk bare et riv på nest, nest siste hinder, skønner ikke hvorfor vi fikk riv der, vi gikk et super bra løp, hvor alt satt perfekt, også kom det ene rivet hlet på slutten av banen, på det hindret som var før nest siste, litt kjipt, var så næær, så næær et opprykk, som var målet for helgen.Fikk jo også bra tid, kunn 2 sekkunder under sin halvsøster i tid, og 5 plass 🙂

Så var det lang, lang pause, og da fikk jeg slappet av og spist litt, også tok jeg litt bilder. Det var Åpen klasse finale, så det var jo god stemning og gøøy og se på, så da gikk tiden litt fortere.

Etter det begynte Hopp1S, det var en litt krevende bane på starten, og jeg tenkte at dette kom jeg sikkert til og få litt vanskelig, men vi greide oss helt overaskende fint, hlet frem til slalomen, der hun desverre, desverre kom inn i andre port inngang, som hun ofte gjør, og det ble 5 feil der, og etter det gikk vi det som var etter det også bra så kom jo i gjennom den banen med bare 5 feil der også. Kjipt med sånne små 5 feil, ellers hadde vi gått feilfrit og fått opprykk her også, bare vi ikke hadde fått den ene feilen i løpet på den teite slalom inngangen :/  Men det holdt til en 4 plass, da det var noen feilfrie, men vi var nummer 2 av de med 5 feil som som var på toppen av resuiltat listen. Hadde 3 sekkunder mindre tid en den som lå øverst med raskest tid, og vi tapte litt tid på lengden for der tok hun en snur eller noe 😛

Siste løp ut var lag, og da var jeg så utrolig sliten, og vi disket der, hun ble litt usikker på det nederste hindret, og valgte og gå mot meg, og da kom hun fiel på, så hun hoppet det fra feil side, alt skjedde så fort, pluss at det regnet, og jeg var stresset og sliten. Det var vell et av løpene som var helt på slutten av dagen og da hadde jeg vært der siden 10 og da var vell klokken nærmere 5, så da gikk det som det gikk, men var gnaske nære alikevell, hadde jeg bare vært tydeligere med føringen min, og plasert meg mere riktig så, jaja, sånt skjer, jaja disk, men hele laget disket da, vi var tre på laget, og både Kjetil og hege disket de også, så tydelig at jeg ikke var den eneste som var sliten av dagen, og sikker alle hundene også.

Så det ble en helg med en 12 plass, en 5 plass, og en 4 plass, og noen disk.

Til helgen er det Nkk Drammen, da skal jeg bare gå to klasser, egenlig utrolig kjipt at de har det nå som det er spådd så fint vær og lang helg. Fristet egenlig mere og dra ned på hytten nå og sole seg, en og være hjemme i så mange dager helt til søndag for og dra apå et stenvet. Men det er jo siste nærsmeste stevnet før sommerferien, og jeg hadde betalt og alt så da bestemt jeg meg for og få med meg det også.

Her er film og bildene pappa har tatt fra stevnet, tusen takk til de som filmet meg.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s