Agility Stevnet Nordkisa, 21.05.11

På lørdag var jeg på agility stevnet som Nannestadhundeklubb arrangskjerte, var egentlig meldt på til Stevnet på søndagen som Eidsvoll hundeklubb arrangskjerte, da jeg regnet med og ha lappen til stevnet, når jeg meldte på. Men det fikk jeg sefølgelig ikke, men så var jeg så heldig og få sitte på med Anikken, tusen takk 🙂 For mamma og pappa skulle sefølgelig på hytta den helgen her.

På søndagen var det spådd regn, og da var det ikke vits og dra, siden hun jeg satt på med ikke skulle dra på søndag, pga dårlig vær, også var vi jo der fra 9-17.00 på ettermiddagen, og det og tilbringe så mange timer i kald vind og regn, da kan man bli syk. Og jeg som var litt forkjøet for ikke så lenge siden, tenkte jeg at ikke det heller var så lurt, så da endte vi opp med og bare dra på lørdag, da det i værtfall var opphold, med litt sol innimellom 🙂

Jeg skulle egnelig møte Anikken på Stabekk, men jeg hadde regnet feil med bussen, så jeg sto opp kl 06.00, og skyntet meg for og ta 07 bussen,  (hel bussen), men når jeg kom ned til bussstasjonen, sto det at den gikk halv frem til 09.00, nedtur 😦 Så da ble jeg utrolig stresset, og jeg skulle møte henne denne der litt over halv, så da ringte jeg og sa hva som var, og jeg begynte og jogge litt nedover, så jeg jogget til rema, der var hun så grei og hentet meg. De buss tidene er ganske forvirende, jaja nå hvet jeg det.Vi kom frem i god tid, var der halv 9, og fant oss et fint sted og sitte, faktisk ved ringen til små hundene, så da fikk jeg sett noe av det også. Møtte mange folk fra klubben, så det var hygglig, jeg begynte ikke før 10.45, så jeg hadde god tid, til og ta litt bilder, og lufte Sita.

Den første klassen for oss var A1S, der startet vi som nr 27, av 42 startende, kjedelig og ligge langt ned på listen for start. Banen så grei ut. Vi hadde et fint løp, uten om Stigen, der jeg bremser henne midt på stigen, og hun kryper sakte ned mot feltet, men like før feltet, hopper hun rett over det. Virket som om det bærmest var helt med vilje, at hun bare hoppet over det, og da ble jeg litt lei, trener jo en del felt, og det at hun plutselig skal hoppe over på konkuranse er en uting, noe vi absolutt skal benytte oss av på de uoffiseillle stevnene, og jeg skal være mye, mye strengere på felt nå, og trene masse på det. Spesijelt vippe. Mne så var det løpet da, joda fikk 5 feil på nedfeltet på stigen, også var det i gjennom en tunnel, og rett inn i slalomen, og der kom hun litt for fort på, så hunj kom inn i andre port eller noe, da ble det også 5 feil.

Ressen av løpet gikk bra, men på kritikken står det 15 feilpoeng, så da ble det helt sikkert et riv eller noe også da, noe jeg ikke har lagt merke til på løpet. Tiden vår var 31,94, men vi kunne fått mye bedre tid, men det tar jo gjerne 5 sekkunder, når jeg må sende henne inn i slalomen på nytt, også var det vippen da. Vippen var hun litt rar på, for hun krøyp litt sakte over den, akuratt der virket hun litt ustabil, men vi kom over den, uten (flyvende vippe). Men det tokk sikkert 3 sekkunder der også, så vi kunne fått mye bedre tid, om ikke de småfeilene i løpet hadde vært. Men syns jo at 31 sekunder uansett er raskt da, standard tiden var jo noe med 41 eller noe. Nå er det bare masse felt trening, på treningene.

Neste klasse var Åpen hopp, det var en veldig løpe bane, begynte det bra, og vi gikk kjempe bra helt til tunnelen på nedsiden, da jeg ikke hadde fått gått banen årdentlig, og var litt usikker, og Sita tok feil inngang på tunnelen, og det ble disk. Hun tok perfekt slalom inngang i det løpet også, og etter diket, ble ressen av lpet litt suerette så hun tok jo en ektra runde i tunnelen også, og vi glemte nest siste hinder også, jaja, sånn kan det gå 😉

Site klasse var H1S, der hadde jeg årdnett sånn at jeg kunne få gå først siden, Anikken som jeg fikk sitte på med var fedig med sine klasser. Og den hopp banen var typisk en lett klasse en bane, der alt gikk rett frem, egenlig kjempe fin. Jeg var ganske sikker på at det kunne bli en feilfri runde der, men nei da, det er alltid noe. Vi greide oss helt fint frem til siste hinder før tunnelen, der Sit able litt i tvil om hun skulle på det hindret, så hun halveis stoppet, og tok stillestående hopp over hindret, der hun rev, og da hun kom igjennom tunnelen, og skulle etter på inn i slaomen,  ble det litt kort avstand, og hun kom inn i port inngang nummert 2. Så det ble hitt til 10 feil, så fikk hun et ekstra riv lengere ut i banen, så tilsammen 15 feilpoeng tror jeg det ble. Fikk ikke sett på resultat listen, før jeg gikk, men jeg tror det ble 15, men det var jo et greit løp, selv om det var litt surt på de små feilene der.

Neste gang da, skal vi klare flere fine løp, for neste helg er det oslo hundeshow, det blir gøøy 😀 Og da skal også Mira starte, gleder meg, har også meldt på den soffbikkja på fredagen, så det kan jo bli morro se. Bare for gøøy da, når det gjelder Sita er alt seriøst, Bessie er bare «klovnehunden», eller familiehund da, som har gjort sitt i utstillingsringen. Fikk masse bilder fra helgen, og sefølgelig video:

Her er bildene og film, takk til de som tok bilde av meg, og fikk filmet meg 😀

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s