Agility Cup 2011

Her om dagen var det agility cup i Rykkinn-hk. Dagen startet med masse stress, hadde tentamens dag, og jobbet med det til kl 3, så var det rett til sandvika og ta sol, da klarte ejg og miste lommeboken min i alt stresset, med både bankort, øvelseskjøringsertifikat, og penger, så det var jo «morro». Hadde en avtale med venninde og ta kaffe og sol, også måtte jeg rekke cupen, jeg stresset som bare det, og når ejg kom hjem, var pappa reist på hytten så da måtte jeg mase på søsteren min, og hun kjørte til slutt, under tvil, og da kom jeg 10 min for sent, noe sefølgelig noen ikke takler, desverre, jaja sånn er det bare. Cupen startet med hopp bane, der fikk jeg ikke med meg banen i hodet, for jeg var så stresset, så det ente med disk på 5 hinder, for jeg ikke husket hvor jeg skulle, da Sita tok tunnelen, når jeg brukte så langt tid på og finne ut hvilket hinder det var vi skulle ta.

Ble et litt rotette løp, hvor hun tullet med hjulet, og hoppet feil på det, da ble jeg litt oppgitt og lei, men etter det gikk løpet greit nok. Jeg tok masse bilder fra cupen også, er alltid fint og ta bilder i mai, bildene blir så grønne og fine 🙂 Neste løp var Agility, der disket vi også, da hun ikke hørte på meg, kokte litt, så gikk det så fort, så hun valgte feil rør inngang, men alt etter var helt feilfritt, og bra løp. Hadde det vært valgfri tunnel inngang her, hadde vi sikkert vunnet løpet her, også klarte jeg og falle, når hun gikk inn i tunnelen, det var litt glatt, og brå sving, så jeg datt, hehe. Men det var gøøy, og Sita gikk veldig, bra, det eneste nå er egntlig vippen, for der driver hun og tuller litt. Mne med trening skal nok den bli bra.

Ellers er Sita på hytten med mamma og pappa og er med på båten, og jeg er alene hjemme, så det har helt klart blitt lite hund, og masse festing på meg de siste dagene, men om en uke er det Stevnet igjen, og jeg gleder meg som alltid 😀 Helgen etter der igjen, er det oslo hundeshow, blir gøøy dobbel helg med bare Agility 😀 Også skal Benedicte også være med da, så det blir gøy. Også er det sefølgelig 17 mai, i over i morgen, det blir gøy.

Her er litt bilder fra Cupen, og er det noen slalom bilder helt nederst som jeg har tatt, når Sita har gått slalom selvstendig, når jeg har tatt bilder av henne når hun alene går slalomen 🙂

Sita klar på start, klarer så vit og vente 🙂

Sita full fart 😀

Sita full fart, sklir bortover på vippen

LOOOL, jeg ser helt rar ut her, hehe

Loool

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s