Agility Stevnet Moss 1 mai

På søndag 1 mai, var det agility stevnet igjen, i moss, denne gangen var det ikke så mange som det pleier, for det var tydeligvis også agility stevner andre steder på samme dag, men var jo mange alikevell da. Vi ble da ikke noe lag, så jeg gikk Ag1s, og H1s. Jeg fikk sitte på til og fra med Ann Catrhin, tusen takk 😉 det var det som reddet oss denne helgen, da mamma og pappa var på ferie den helgen.

Jeg hadde jo vært syk, så den første dagen jeg var litt bedre var på lørdag, og søndag var det jo stevnet, så da var jeg heldigvis mye bedre, litt vondt i halsen, men det var lite 🙂 Jeg sto opp halv 6, også kjørte bestefar meg til bekkestua kvart på syv, så jeg møtte henne der kvart over, og da var vi på stevnet plassen i god tid, så det var deilig, og slippe og stresse.

Første klasse var agility 3, og der i første klasse var det bare elve stykk med, så da gikk det fort, for agility 1 var rett etter på, og der var det mange med, og som vanlig så var sefølgelig jeg den som startet sent på listen, og måtte vente, og det er så kjedelig når man er litt spent, og vente. Det er så rart, for nesten hver gang så for jeg alltid delt startsnummer som sit på listen, jaja, sånn er det.

Agility klassen 1 banen, var egentlig en veldig fin bane, ble litt løping, så jeg løp ikke så fort som jeg pleier, for jeg hadde jo nettop vært syk, så var litt forsiktig. Agility løpet gikk så bra, at nårt ejg kom i mål, var jeg så glad for jeg trodde jeg hadde gått helt feilfritt. Alt gikk kjempe bra, bra slaom inngang, og alt, helt frem til hoppehinder nummer to etter mønen, da ble jeg liggende litt bak, også sto det et hopp ved sidenav der igjen, så jeg var så dum og ikke sa noen ting, for jeg forventet av henne at hun sefølgelig skulle bare hoppe det. Men nei da, hun løp forbi det, og da måtte jeg bare få henne på riktig side igjen, og det greide jeg, og hun hoppet rett over uten og stoppe på hindret, så jeg syns det var litt rart og få vegring for det :s ?

Mener jo at så lenge man ikke stopper forann hindret, at man ikke skal få feil, så lenge hun var i farta hele tiden, men sånn er det vell. Jeg trodde i værtfall at jeg ikke fikk feil for det, men det ble jo 5 feil da for den teite vegringen. Neste hinder var vippen, og der trodde jeg også at vi akuratt greide det, men vippen var 30 cm fra bakken, noe jeg ikke så i farten, Sita er så ivri på og komme seg frem, at hun tar vippen litt fort, så da ble det også 5 feil. Og ressen av løpet kom vi fint i gjennom, så det ble med de 10 feilpoengene. Tiden vår var også kjempe bra, og den var 35,89, og vi tapte sikkert 5 sekkunder på det at hun løp rundt hindret en gang, så da hadde tiden var sikkert blitt 28,00 :p For sekkundene går fort når man for sånne feil i banen. Plasseringen vår ble 12 plass, greit nokk.

Så var det lang pause, så måtte jo vente litt, og da tak jeg masse bilder, var faktisk ganske kaldt ute.Så var det hopp 1  klassen. Det var en litt forvirrende bane, med alle disse tunnelen etter hverandre, pluss at jeg hadde ventet så lenge at jeg var blitt kald, så var litt uskonsentrert, og ikke helt med. Hopp løpet gikk ikke veldig bra, det begynte med 5 feil i slalomen, også glemte jeg hvor jeg skulle, når hun skulle rett frem på hindret, så fikk henne inn i tunnelen i stedet, og det ble DISK.  Og da var jeg litt oppgikk, så fullførte ikke ressen av løpet noe bra, og slurvett rett og slett ut av banen, angrer litt på det, for det ser ikke så bra ut, for jeg står ikke på riktig sted i riktig tid, og løpet ser ikke så bra ut, men jeg hadde jo vært syk, og var jo litt slapp enda, pluss at det blåste litt kaldt, så det var jo ikke så rart, Sita gikk supert uansett 😀  Jaja, alle disker av og til.

Men hadde en hyggelig dag i moss, med hyggelige folk, gleder meg til neste stevnet, da jeg forhåpentligvis har lappen, og det er stevnet i nannestad, også oslohundeshow. Og på Oslo hundeshow, skal også Benedicte og Mira delta, de er meldt på på fredagen, og lørdagen, så det gleder jeg meg til, nå skal jeg bare nyte den deilige våren sammen med venner, elsker det akuratt sånn som det er ute nå, med små grønt på trerne, og vår, våren er bare best.  Så må jeg lese masse på teorien, så ejg for tatt den.

Tusen takk til hun som filmet meg, ble også noen bilder av oss. Her er film, først fra Agility løpet.

Også fra Hopp løpet

Litt bilder:

Det var de bildene som var av meg

her er noen som jeg tok, når jeg satt og ventet i pausen, i mellom 😀

Også et bilde  av Sita, helt nederst, det jeg ikke har tatt.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s