1 Plass på Agility Stevnet 03.04.11, i Tønsberg

På søndag var det stort offisielt agility stevnet i Tønsberg, arrangsjert av Tønsberg hundeklubb.  Sita og jeg gikk 3 klasser, som var Agility1stor, åpen hopp, og Hopp1stor. Den første klassen var Agility 1 Stor, var en fin bane som var lett og lære seg, for vi fikk ikke tid til og gå banen, da vi var en halv time for sent ute, pga tåke, og vanskelig og finne frem. I A1s Gikk hun fint helt til vi kom til hinder nr 4, da hun nesten gikk gjennom tunnelen på riktig side, men så plutselig tok hun feil inngang, og det ble disk, men ble et greit fint løp, med masse fart.

Neste klasse deretter var Åpen hopp, der kunne vi komme når vi var klare, var ikke så nøye med startnummrene da, men Åpen klasse er uoffisielt, så det var bra. Der gikk hun fint, helt til hun tok en feil slalom, også disket vi da hun hoppet hinder 9 feil vei, det vill si under i fra, i stedet fra oven i fra, gikk så fort. Filmet ikke Åpen hopp, men ble noen bilder.

Så var det dagens beste løp da, eller vill si hitt til årets beste løp på oss. Hopp 1 Stor, der gikk Sita helt feilfritt med, med best tid, og fikk Opprykk til kl 2 i hopp, det er vårt første napp i hopp klassen. Vi kom på første plass av 50 stykker 😀 Veldig gøøøy 😀 Sita gikk som en kule, og tiden hennes var: 27,59, best og raskest tid 😀 Og ikke minst helt feilfritt!! Løpet i seg selv var jeg også kjempe fornøyd med, alt bare gikk helt perfekt, bare suste igjennom helt feilfritt! Fikk også filmet det, og vi fikk 1 Plass, med rosett. Veldig fornøyd med Sita 😀

Pappa tok masse fine bilder, neste stevnet for oss nå er vell ikke før 1 mai, i Moss, gleder meg, og da skal også kansje Benedicte og Mira være med, så det kan bli fint, for håpe på sol og pent vær 😀

Her kommer videoene fra Helgens beste løp:

Hopp 1 Stor, feilfritt.

Agility 1 Stor

Sita med 1 Plass rosetten

Sita i full fart!

Full fart!!!

Sita likte sløyfen<3

9 kommentarer

Filed under Uncategorized

9 responses to “1 Plass på Agility Stevnet 03.04.11, i Tønsberg

 1. Gratulerer med bra løp! 🙂

 2. Sita`s Agility Blogg

  Tusen takk 😀

 3. Gratulerer med seier og bra løp 😀
  Og tusen takk for at du filmet meg og Litchi 😀

 4. Så utrolig flotte og klare bilder!!! Super fart på dere da 🙂

 5. Gratulerer med 1.plass og opprykk:-)) Veldig flott løp.-))

 6. Nämen vad är det vi läser, STORT GRATTIS till erat felfria lopp och första placering, förstod i helgen hur svårt det faktiskt är.. Bra jobbat..

  Tyvärr har jag ingen film eller foto, jag får fixa det i framtiden.. Just nu känns slalomet som vårat största problem, Kakan springer gärna fortare än hon har kontroll över å då fuskar hon istället… Men, agility är jätteskoj!

  Grattis igen..
  Hanna & Kakan

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s