Sita ble årets kl 1 Agility/hopp hund i Askerhk for 2010, kjempe gøy!

Sita ble årets beste Agility/hopp klasse 1 hund for 2010 i Askerhundeklubb 😀 Tenk att Sita har gjort det så bra det første konkuranse året sitt 😀 Utrolig gøøy! Ja vi er ikke så langt unna klasse 2, og jeg er veldig fornøyd med henne, dette blir bedre og bedre! Var på Agility trening med Askerhk i går, og da gikk vi en ganske vanskelig bane, som jeg slet lenge me dog huske. Men etter og ha pugget banen litt, gikk vi 3 feilfrie runder, helt perfekt!! 😀 For jeg tok bånd på henne før de rundene og fikk henne til og stå pent og bestemt på feltene med ros, og da når vi gikk de rundene stoppet hun helt perfekt på mønet, og stige, vippe var ikke med 😛 hun tok faktisk en helt perfekt møne felt, hvor hun kom i full fart på mønet, hoppet over toppen og landet rett på feltet, perfekt 😀

Sita gikk syyykt bra på trening i går, sånn som den ene runden vi hadde har vi ikke hatt på lenge, hun hadde en helt utrolig fart, var akuratt som att jeg bare pekte så var hun over hindret i en enorm fart, og tok 90 % slalom, hvor jeg fikk sendt henne inn fra 5 meter, noe jeg aldri hadde trodd att hun greide nå, når vi ikke har trent på det siden i sommer. Fikk ikke de beste løpene med på filmen da, siden når jeg hviste jeg ble filmet så ble jeg litt stresset, men gikk noen greie runder da også, gleder meg til neste trening hvor vi skal trene ute 😀 Var i værtfall super fornøyd med deler av treningen, neste er stevnet på søndag, gleder meg. Når vi filmet så ville jeg ha en perfekt runde, så gikk sikkert 8 runder, hvor 6 av dem måtte jeg starte på starten for og få alt sånn som de to beste rundene jeg ikke fikk filmet. Og da merker jeg, att jeg er så utrolig glad for att Sita har durasell i seg, for hun gikk og gikk og gikk, med like stor fart absolutt alle rundene uansett hvor sliten hun ble, er så fint og ha en hund som jobber så bra 😀 Ogåså fikk vi en bra runde til sist.

Vi fikk en kjempe stor fin pokal, også kom vi med i klubb bladet til Askerhk, som heter Aport, kjempe gøøy 🙂 Er stolt av Sita!

Fine Sita, årets Beste Ag/hopp hund i Askerhk for 2010

Kopi av artikelen i bladet hovr vi var med i 🙂

Her er video fra treningen i går:

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s