Agility Konkuranse 12-13 mars, i Drammen

I helgen var det dobbelt Agility Stevnet i Mjøndalshallen, i Drammen, og vi fikk gått både på lørdag og på søndag 😀 Første gang på lenge att pappa er med, og er med sånn att jeg for gått 2 dager. Lørdag startet jeg to klasser, A1S, og H1S, Lag meldte jeg ikke på på lørdagen. Selv om jeg kunne ha blitt med da, for lag var i mellom ag og hopp klassen. Og søndagen gikk jeg 3 klasser, A1S, H1S, og denne gangen for Rykkinn sitt andre lag, More Friends, sist gikk vi for New Friends. Har jo nesten ikke fått trent til dette stevnet, så Sita var ganske vill.

Første klassen på lørdag var Agility 1 Stor, banen så grei ut, og fikk god tid til og gå banen, for vi var der akuratt til kl 09.00. Vi greide oss bra, helt til ned feltet på stigen, der hun hoppet rett over feltet, noe jeg ikke likte. Det er noe vi virkelig må trene mere på, en venninde av meg skal hjelpe meg og bygge en liten stige vi kan trene på, sånn att det sitter helt. Så kom den feilen som er det aller største problemet på stevner, og det er att hun tar hele tiden feil inngang i slalomen, noe hun gjore også. Det ble ett raskt og fint løp, men med desverre de 10, ( 2 )  feilene, som var felt feil på nedgangsfeltet på stigen, og slalom feilen. Så vår plasering ble 12 plass av 43 deltakre, med tid: 33,97, var faktisk den med best tid av alle de som hadde 10 feilpoeng 😀 Og standard tiden var: 46,00. Så tiden er jo perfekt for oss, vi må bare prøve og greie feilfrie løp.

Neste klasse på lørdagen var Hopp 1 Stor, der gikk vi fint og raskt igjennom banen, med desverre 15 feilpoeng ( 3 feil i banen). Og de var 2 riv, noe som aldri pleier og være noe problem, men vi kom litt fort på hindrene fra litt skrå vinkler. Også ble det igjen 5 feil i slalomen. Men ett raskt og bra løp med tid: 32,5, og standard tiden var 43,00. Og vi kom på en 15 plass, av 43 deltakere.

Helt greit greit fornøyd med lørdagen, hadde i værtfall noen raske løp, selv om det ble litt små feil. På lørdagen så hadde jeg sefølgelig avtalt med jentene og dra ut på byen, så da ble det lang vors, og ut på byen på lørdagen, og det og kombinere fest og sport, kan ikke annbefales, det var så slitesomt og tunght og stå opp på søndagen. Selv om jeg ble hentet i byen kl 2, var også kjedelig og dra fra alle når vi hadde det gøyest, men hadde jeg ikke dratt da, så hadde i værtfall søndagen blitt værre og stå opp, for det var ille og stå opp kl 07.00 når man var sliten, og er hjemme halv 3, og skal prøve og sove. Men greide til slutt og stå opp 7, og da dro vi kl 8. Voknet litt til når vi kom til hallen, og fikk god tid til og gå banen :p

Første klasse var, Agility 1 Stor på søndagen, og det var en fin bane, men på bane gåingen, hadde jeg beregnet litt feil i forhold til den raske farten til Sita, så jeg prøvde og rekke og krysse forann henne før hun skulle på mønen, men det skulle jeg ikke gjort.  Jeg burde krysset bak henne fant jeg ut etter på, for hun kom så fort att hun krashet i meg da hun skulle på mønen, når jeg løp over på andre siden. Da ble det og komme borti meg, og det ble 5 feil utrolig teit teit gjort av dommeren, syns han var litt streng der, for jeg var så vidt nær henne, og hunv egrett ikke, men gjort er gjort. Så ble neste feil att hun igjen feilet på slalom inngangen, hun ko rett ut av tunnelen, så tar hun inn i andre pinne, i stedet for første, 5 feil. Vi kom igjennom den banen med tilsammen de 2 feilene, som kalles ( 10 feilpoeng ). Men tiden var også bra, og vi fikk igjen 12 plass, av 42 deltakere, med tid 36,69, og standard tiden var: 47,00.

Så var det Lag klassen, som denne gang var More Friends, sist var jeg på New Friends. På laget var vi 4 border collier, og det var Hege, med Ess, Gøril, med Speed, og Kjetil med Fame, og Sita og meg. Vi var vell to på laget som disket, så tror laget ikke vi vant denne gangen. Sita og jeg gjore ett kjempe bra løp, men fikk desverre disk på de siste hindrene før mål, da Sita kom med forlabbene bort på møne, når vi skulle på vippen. Det gikk så fort att jeg glemte litt i ett sekund hvor vi skulle, og da var det så fort gjort, men vi var så nær, med ett så rask løp. Men ble 5 feil på slalomen i lag løpet også da, jeg skjønner ikke hvordan det er mulig og greie det.

Neste og Site klasse på søndagen var hopp 1 Stor klassen, det er det eneste løpet jeg ikke fikk filmet oss, mend et var en utrolig vanskelig bane, man ble helt surrete av og tenke igjennom den hopp banen. Det var en så komplisert bane og lære seg, den gikk rundt seg selv, skulle igjennom de samme tunnelene to ganger, så der gikk det alt for fort, og det begynte med att vi Igjen fikk 5 feil på slalomen enda, jeg sto litt unna, og sendte henne inn, men hun løp forbi og bjeffet. Så da ble jeg litt oppgitt når det var siste løpet mitt etter en hel helt, og hun begynner med og feile igjen etter 4 løp og feile på slalom inngangen, og da henger jeg litt etter og hun tar feil rør inngang. Og da ble det disk. Hadde ett mål om og minst greie ett feilfritt løp denne store agility helgen, men det greide vi ikke 😦 Men vi gir oss ikke, vi skal greie og få flere feilfrie løp, med opprykk.

Det jeg er mest bekymrett for er jo den teite slalomen, hvor hun hver gang på trening løeverer, og tar riktig inngang, og vi har dratt sent ned på kveldene bare for og trene på det og sånn, og det går bra. Ogås ommer vi på stevnet, og greier og feile hele 5 ganger, på alle løpene. Da må det være helt tilfeldig, att man greier og feile på slalom tilsammen på alle løpene i løpet av helgen. Er jo så rart for på trening greier vi det, kansje føringen min er annnerleses, jeg vet ikke, men skal prøve neste gnag og dempe henne litt, for hunhar så høyt stress nivå på konkurnser, også beregner hun feil på slalomen. Så det er bare de tog kunne få til og fikse den slalom inngangen på stevner. Men er ganske fornøyd med løpene, selv om det ikke ble målet for helgen. Men det kommer nye stevner, så skal vi nokk prøve og få det til, håper jeg. Vi har jo ikke trent så mye som alle de andre heller, så er jo gnaske bra til og nesten ikke ha trent 🙂

Pappa tok masse fine bilder, og Delåres var så snill og filmet oss. På filmen er det alle de 4 løpene, bortsett fra hopp løpet på søndagen som ikke ble med, men alle de andre løpene 🙂

Her er Video og bilder fr helgen:

Sita jenta

En på laget, Fame, så hvit og fin =)

Kita, også på Rykinn sitt lag

Sita<3

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s