Kommer meg ikke på trening =(

Nå har jeg ikke gått en vanlig bane på snart en månde, kommer meg ikke til trening lengere 😦  Alle stedene hvor treningene er, er enten langt ut på landet i drammen, hvor det ikke går noen busser, eller langt inn i sørkedalen hvor det heller ikke går noen bussser. Så lenge jeg ikke har lappen kommer jeg meg ikke til treningene, er så kjedelig og nesten aldri få trent 😦 Er så mye vi skulle trent på, felt hinder ovs. Det skulle vært treninger i den store fotball hallen i sandvika, like ved kadettangen, da hadde det vært lettvindt, kunne bare tatt bussen inn, og gått i 3 min, er så synd att treningene er så langt borte, om vinteren.

Nå merker jeg att jeg virekelig lengter etter vår og sommer, hvor vi kan trene ute minst to ganger i uken, og trene hjemme i hagen, for nå er det 1 meter eller mer med sne, i hagen. Blir lite treninger på oss, på vinteren, så er ikke så rart hvis feltene ikke er perfekte til stevnene fremover, for vi har jo ikke fått trent jenvlig. Blir mye tur på Sita for tiden. Nå er jeg så lei av vinter, dette er nok den siste vinteren hvor jeg er avhennig av att pappa kjører. Regner med og få lappen, i kansje slutten av april, men mest sansyndelig i mai.

Det skal bli så fint, og slippe og være av henning av og bli kjørt, og hele tiden se i kalenderen hvilkene helger hvor mamma og pappa ikke skal bort. Har jo bilen til min bror som jeg kan få bruke så mye jeg vill, for han bor i byen, og bruker bare buss, og har heller ikke lappen enda. Så det er bare det og greie den teorien, også ta lang kjøring, og oppkjøring.

Begynner og bli passe lei av og ta kjøretimer nå, har hatt kjøretimer siden januar i 2010, så nå syns jeg det er på tide og kjøre opp snart.Kunne bare lnske kjørelæreren var 100 % fornøyd, men han sier jo att det næremr seg. Er bare så frustrerende sånn som denne helgen som kommer hvor det er treningshelg, og jeg ikke kommer meg dit, og for ikke trent til stevnene frem over mot våren. Er jo stevnet alerede neste helg, og for trent lite til da, når jeg ikke har lappen før om 3 mndr. Og gjett om jeg skal delta på mange stevner når jeg for lappen, da skal jeg dra så ofte det er, gleder meg til det. Er bare så kjedelig og ikke få trent nå.

Fine Sita<333

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s