Agility Trening med Askerhk, og Benedicte :)

På søndag, var det agility trening igjen, med Askerhk Smile. Treningen denne gangen var inne i en ridehall, ikke så chill som i kunstgresshallen. Men banene var grei nokk, litt lang på slutten, ble litt mye løping på slutten, så må nokk trene kondisen min litt. Benedicte emd Mira var også med, og det var så gøy og ha med dem, det var det beste med hele treningen, gøy og se utviklingen deresLaughing . De har blitt så utrolig flinke, Benedicte har blitt så utrolig flink på føringen, og Mira går super bra slalom nå. Det er første treningen deres, siden før jul, og Mira var super flink, til og ikke ha gått på 2 mndr. Med en gang etter den første runden, fullførte de hele banen veldig fint, mye bra, ble jo bare 6 runder til sammen på hver. Utrolig gøy, men Sita gikk ikke så kjempe bra, men hadde to feilfrie runder den første runden, men andre runden rotet vi bare, og hun hoppet over tunnelen, sikkert forde jeg var litt sliten, og var ikke helt med.

Jeg må begynne og bare gå en runde av gangen, før jeg har fått nokk kondis, ellrs henger jeg ikke med andre runde, blir så annpusten, og glemmer hvor jeg skal. Site runden var midt i mellom, greide nesten hele banen kjempe bra, frem til de fem siste hindreneTongue out. Lol.

Er så utrolig kjedelig, for nå for jeg ikke dratt på årdenlig offisielt stevnet før i begynnelsen av april, og det er så syyykt leeeenge til, årker ikke å vente så lengeUndecided. Har jo ikke lappen heller, så da kommer jeg meg ingen vei heller. Pappa syns det er alt for langt og kjøre helt til Moelv, og Bø, så de stevnene kan jeg bare glemme.

Neste stevnet er uoffisielt, og det er ikke før 20 mars, nokk over en mnd til, også er det først de offisielle starter i begynnelsen av april.Så det blir en gos stund og venteTongue out.

Filmet fra treningen, først av Benedicte og Mira, så av oss.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s