Agility Trening med Akerhundeklubb

På søndag var Benedicte og jeg med på Agility trening med Askerhundeklubb. Vi ble tilsammen 15 stykk tilsammen på treningen. 7 på vår gruppe som var stor, og 8 på liten/mellom. Vi gikk klasse 1 baner, og Sita gjore faktisk ikke noe feil under treningen, gikk riktig hele tiden, var utrolig lette baner.

Benedicte var også med, sammen med Mira, og det var helt topp. Har aldri vært borti en så hygglig hundeklubb, før, alle var sånn skikkelig hyggelige og hjelpsomme, helt utrolig.

Mira hadde aldri nesten gått stige, eller møne, eller vippe før, så hun fikk gå stige og mønet, og fikk masse hjelp. Mira var kjempe flink tilslutt på stigen og gikk fint over, og mønet gikk litt for fort til og med, så det var gøy.

De fikk gått masse, også etterpå gikk vi hopp bane, og der gikk de veldig bra, vi også. Men mest stolt av Benedicte og Mira, som fikk til så mye bra, fikk til pølsa til slutt også, og gikk banen bra. Det var en veldig hygglig trenings dag, det eneste som var litt dumt var att Sita nokk en gang biter seg ut av buret, utrolig tullete av henne, men, jeg for prøve og reparere det. Men bortsett fra det var det en topp trening.

Trente og på litt hoppeteknikk hjemme, her om dagen, syns det gikk veldig fint, fikk filmet det, så kommer en kort video her også av det 😉

Gleder meg til fortsettelsen!

Video ble det også, og litt bilder :p

Benedicte og Mira<3

Mira slalom

Sita<3

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s