Agility Stevne med seier, 06.11.10

I dag var vi på agility stevnet, litt utenfor Oslo, jeg hadde med meg en venninde som også deltokk for første gang 🙂 med sin lille søte Boston Terrier Lulu<3 De skulle gå en klasse og det var Åpen hopp mellom. Det var dems debutasjon, og jeg syns de var kjempe flinke, til og være første gang 🙂 De har jo ikke trent mere en to mndr, også har de kommet så lankt, utrolig bra.

Jeg seltokk i A1s, og Åpen hopp. Første klasse var A1s. Jeg fikk ikke gått banen så lenge, pga att, det var noe feil med papirene, så derfor var jeg litt usikker på banen, og glemte meg litt, mitt i banen, like før mønet, men Sita husket hvor vi skulle, og reddet oss 😀 Søkte rett frem på det som var riktig hinder, så jeg bare fulgte på :p Det ble til slutt ett kjempe fint løp, med bare 5 feil som vi fikk i salomen, med bra tid. Så vi vant klassen med pokal 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Neste klasse var Åpen hopp, og det løpet ble jeg like fornøyd med, selv om det ble disk til tredde siste hinder, men ett supert løp 😀  Kjempe fornøyd med stevne dagen!

Fikk tatt litt bilder og filmet, så her er bilder og video:

 

Fine Sita<3333

3 kommentarer

Filed under Uncategorized

3 responses to “Agility Stevne med seier, 06.11.10

  1. siv

    GRATTIS till ER båda, ni är superduktiga

    Siv,Mazyoch Lukas

  2. Christina

    Stort grattis till er båda! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s