Litt nytt

Litt gode nyheter for min del, når det gjelder på hundefronten. Jeg skal få låv til og starte med Mira en klasse i hopp eller to, og det har jeg hatt lyst til lenge for jeg syns hun begynner og bli så flink. Fy søren det er mye gow i den bikkja nå, den går jo som en durasell nå. Søker fram mot hinder selv, er ivri, og kjapp, misnt like rask som de andre bcne på treningen vår, Sita er nokk litt raskere, men hun er jo mindre 🙂 Men Mira er sikkert like rask som i værtfall mange av de på treningene som er bc.

Det er så gøy og gå med henne. Alt hun trenger er og trene på felt. Helt utrolig att den hunden skulle bli så god, hadde jeg aldri trodd i vinter for da gikk det ikke så fort, for og si det sånn, det var først nå i våres att den hunden plutselig fikk ett kick i rumpa =P

Dette blir gøy, ser fram til dette. Håper sefølgelig att Benedicte ettervært bruker henne mere selv også, men skjønner henne jeg, var ikke så tøff første gangen jeg heller, da hadde jeg magekvip og gruet meg en hel dag til mitt første stevnet. Men da blir i vært fall Mira stevnevant og det er bra 🙂 Nå går jeg bare og lurer på hvilket stevnet jeg skla velge 🙂 Hadde vært en drøm og ha flere konkuranse hunder, men da for jeg låne Mira for ett stevnet.

Også er det Sita da, hun skal også gå alle konkuranser fremover så mye som att det ikke er lankt unna, Sita skal jeg også gå med sefølgelig, hun er jo min egen lille konkuranse hund.

Vintertreningene er bra på godt og vondt: På den possetive siden, så er det en stor fin hall, med varmeannlegg, kunstgress, kiosk, som jeg alltid har drømt om, men på den neggative siden, så ligger det helt i drammen, og jeg har ikke lappen og har ikke mulighet ofte til og komme meg ditt, utrolig synd. Jeg kan ikke noe for att jeg ikke har lappen, jeg tar kjøretimer og tester og leser, og vill frem, men det er vnetelister på oppkjøring, og alt det man må ta, kansje jeg for det før jul, hvis jeg er heldig, og da kommer jeg til og trene hele tiden 😉 .

Her er litt bilder fra den siste uken, av Mira som fanger skyggen sin, Mira er så svart i pelsen sin. Benedicte har også fått en ny hund, som er en kinesisk nakenhund, som har fått navnet Channele. Sita og pus er også på bildet. Også video fra treningen som var.

 

 

Sita og Pusi ❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mira

 

 

Mira

 

 

Mira ❤

 

 

Mira pusen<3

 

 

Mira hopper etter skyggen sin 😛

 

 

Mira for lov av Benedicte og fange sin skygge

 

 

Mira hopper etter sin egenskygge

 

Den nye Cahnnel, t

 

 

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s