Trening 05.10.10 med nye bilder

På tirsdag var det trening i den nye hallen igjen, og da var vi 6 stykk. Aileen og U, Hege og ess, Hege og Bailey, Kari og Disco, og en ny jente med en Cocker spaniel, og meg. Vi hadde en treddedel av banen, så det ble en liten fin bane, hvor vi tokk tiden på hver som gikk. Vi skulle være ferdig til 9.

Treningen ble grei til slutt, det ble litt rot til og begynne med da, Sita har fått en uvane med og snike på startstreken, da jeg har vært så dum og ikke se på henne når jeg setter henne der, bare snudd ryggen til. Så jeg skal begynne og lære henne og bli helt trygg ved startstreken. Også var de tre første hindrene litt vanskelige til og begynne med, men etter litt hjelp gikk det også, trenkte bare og forandre føringen litt, og da gikk det. Sita ble flink til slutt. Mye nytt med hall og sånt, men ettervært kom den fine hastiheten tilbake igjen, ikke det att det ikke gikk fort til og begynne med, men hun ble litt bedre ettervært.

Tror ikke jeg for trent på fredag, for jeg kommer meg ikke ditt 😦 pappa og mamma skal på hytten, og det blir for lankt for søs og kjøre ditt frem og tilbake. Nå vill jeg ha lappen, trenger den så utrolig mye, nå som jeg har fått bil også. Regner med og få lappen før jul.

Pappa var med og han tokk masse fine bilder som kommer her.

Sita i slalomen

Sita<3

 

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s