Agility stevnet i Hønefoss 2010

På lørdag var jeg på Agility stevnet på Hønefoss, jeg fikk min storesøster Heidi til og kjøre meg, og det gikk greit, men vi slet litt med og finne veien, det var jo helt ute på landet, og vi fulgte gpsen og den viste feil, så da surret vi veldig, også var det bare 200 meter borten for ned og bak en sving der var det, så jeg syns det var utrolig dårlig skiltet att det var hundestevnet, sto ingen ting, men vi kjørte litt lengere frem og da fant vi det, men da vardet for sent, og den første agility klassen jeg skulle godt, var ferdig, så da var det bare og sette seg ned i stolen da og vente, til hopp klassen som var den andre klassen jeg var mldt på i.

Typisk, hver gang man er presis er det alltid lenge venting, og den ene dagen man kommer litt for sent er det plutselig ferdig med en gang. Så var det ag , 2 og 3, også lag, så var det hopp 1 stor.

Hopp 1 banen begynte med hoppehinder, så rett til venstre og inn i pølse, så over hopp, hjul, to hinder, lengde rett frem, så over på to hinder oven for hverandre, og inn i tunnelen ovs.

Starten gikk til helvette, men slutten var bra. Hun ventet på start streken, også tokk pølsa, hoppet, og på hjulet, hoppet hun på siden, noe hun aldri har gjort på konkuranse før, så hoppet hun det hindret rett frem foran hjulet etter på, og vi disket, men jeg tokk henne tilbake igjen, på hjulet, og da hoppet hun en gang til på siden, og siste gangen, hoppet hun i gjennom, også gikk vi videre på de neste hindrene, og da var hun litt ulydig, og hoppet ett hinder da jeg sa ( Sita her), men hun skulle ta det uansett, men etter det da gikk ressen av banen greit 🙂 fra 8 og nedover gikk vi feilfritt, hvis man kan si det sånn, og hun tokk de bra, og jeg greide og føre bra på ressen av hindrene, også søkte hun faktisk fint inn i slalomen på slutten, med riktig inngang, og gikk fint, så det var helt greit, selv om det ble så mye tull med det hjulet, det var nemmelig åpent på sidene. Mne hopp løpet ble jo da disk.

Til helgen som kommer, skal vi på Agility stevnet i Fredrikstad, så det gleder jeg meg til, husker ikke hvor mange klasser jeg er meldt på i, men tror det var 3, også har jo vi hytte på kråkerøy på Hvaler, så da skal pappa være på hytten,når jeg er på Ag stevnet 😉 Det blir smuuud 🙂 Og helgen etter der igjen er det Agility stevnet i Maridalen, og da skal Benedicte og Mira også delta, så det blir også veldig gøy, Benedicte og Mira er meldt på i Hopp uoff, og hopp Offisiell. Og jeg er meldt på i Ag 1, og Hopp 1, og Uoffs hopp 🙂

Tokk jo bilder i helgen, også søstern min, men hun er så dårlig med kamera så hun greide ikke og zoome inn, så det ble ikke så bra bilder, men det er noe i vært fall 🙂 Her kommer de, video ble det desverre ikke denne gangen her.

Vi er klar på start

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s