Agility stevnet, NKK Drammen

På søndag var vi på agility stevnet i Drammen, som NKK hadde. Jeg var så heldig og få sitte på med Heidi, både til og fra, tusen takk, det reddet den helgen 😀 og det var kjempe hyggelig 🙂 Vi dro halv 8 fra rukkinn, og vi var framme der, rundt halv 9, veldig deilig og komme i god tid, de hadde ikke bygget banen enda engang.

Skulle bare starte to klasser denne gangen, og det var Agility og Agility hopp. Den førte klassen var Agility, og det var en ganske fin bane som jeg likte veldig godt 😀 Det gikk kjempe bra i agilityen og vi fikk tilsammen bare 15 feilpoeng, med tid: 37,28, og standard tiden, i denne klassen var: 56,00. Tid er ikke noe problem i vært fall 😉 Det gikk greit i banen helt til vi kom til slalomen, da løp hun litt feil på, og vi fikk 5 feil for det, også fikk vi ett riv, som ble 5 feil, og til slutt, en vegring på ett hoppehinder, da hun missforstod meg litt, da jeg fikk litt hjerteppe på hvor vi skulle i farta, men vi kom fint i gjennom, med bare 15 feil, så jeg er fornøyd 🙂 Vi endte da på en 7 Plass, som er det beste hitt til som hun har fått i Offisiell konkuranse 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 i Denne klassen var det 19 stykk med.

Neste klasse var ikke før i ett, to tiden, og det var en kjempe fin hopp bane, likte den nesten enda bedre 😀 Vi kom kjempe fint i gjennom, med bare 5 feil 😀 , det er det beste løpet jeg noen gang har gjort med henne, vi fikk bare 5 feil i slalomen, tiden vi brukte var: 34,04, og hvis vi ikke hadde fått 5 feilene i slalomen hadde vi hatt enda bedre tid, for man taper jo noen sekkunder på og gå inn i slalomen på nytt, så jeg så på resultat listene på stevnet, fra dette løpet her, og jeg så på tidene, og faktisk hvis vi ikke hadde fått de 5 feilene, så hadde vi ligget på første plass 🙂 , men med de 5 feilene endte nokk en gang på en 7 plass, for det var mange som hadde gått feilfritt, bare med mere tid en enn oss, så jeg er kjmpe fornøyd 😀 Standard tiden i denne klassen var 49,00. Og det var 22 deltakere.

Er super fornøyd med helgen, det var kjempe varmt der, så jeg ble litt solbrendt, glemte solkrem 😛

Her kommer litt bilder og film fra helgen 🙂 :

Sita og meg i farta

Sita søker fram mot hindret 😉

4 kommentarer

Filed under Uncategorized

4 responses to “Agility stevnet, NKK Drammen

  1. Utrolig mange flotte bilder 🙂 Sita er en fin hund!

  2. Syntes dere gjorde det veldig bra Maiken:-)))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s