Agility på Oslo hundeshow

På lørdag startet vi fire klasser på Oslo hundeshow. Pappa var ikke hjemme så vår svigersønn kjørte meg og hentet meg fra stevnet. Været er bare helt fantastisk, sol og 23 varmegrader, utrolig deilig. Vå r første klasse var Agility 1 stor, det var en ganske lett bane, men en vanskelig sving, vi greide den ganske bra, men vi disket på noe utrolig teit som att hun ikke tokk siste pinnen i slalomen, og dommeren så det, det syns jeg var litt drøyt og diske på, snakk om en pinne, når hun tokk den vanskeligste inngangen og alt, men men sånn er det bare. Løpet var greit nokk i seg selv.

Neste løp var Hopp 1 stor, det var en veldig løpe bane, men vi taklett den kjempe fint, og kom i gjennom banen med bare 10 feil. En vegring på slalomen, og ett riv i farten. Tiden jeg brukte var kjmep bra, Standartiden i denne klassen var 40, og den tiden vi brukte var: 29, 85, og vi tapte vell 4 sekk på inngangen som ble feil i slalomen, også, glemte jeg meg litt etter slalomen, jeg løp litt opp mot muren, før jeg kom på i siste liten att vi skulle i gjennom tunnelen og ut, og da gikk det vell 3 sekk der også, så alt alt hvis vi hadde gjort alt riktig er jeg sikker på att vi hadde brukt unner 25 sekk 😉 Plasseringen i denne klassen ble en 13 plass.

Neste klasse var åpen hopp, og der disket vi også pga, en utrolig teit ting, hun løp i gjennom noen slalompinner på vei til ett hinder, bortsett fra det så gikk det ganske greit, men hadde vell fått en 5 feil der også, pga att det ble en vegring til sist, for jeg plaserte meg litt feil, for det alt gikk så fort. Men jeg er fornøyd med en 13 plass denne helgen, fikk premie også 😀 Fikk ikke konkurert fredag eller søndag, pga att ingen kunne kjøre meg, men snart for jeg vell den lappen.

Hadde i vært fall en kjmpe fin dag, med masse sol og noen bra løp 😉 Neste helg er det NKK Drammen, og da skal vi gå Agility og Agility Hopp, på søndagen.  Nå kommer bilder og video fra helgens løp, fikk filmet, begge de offisielle løpene, tusen takk til Heidi og Hege som tokk bilder og filmet meg 🙂

Sita og meg i farta, i hopp løpet 🙂

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s