Trening 06.05 og litt av hvert

På torsdag var vi på trening,  jeg måtte ta bussen med Sita ned, siden pappa var på hytten. Jeg ble helt overasket, buss sjoføren sa att man måtte betale får hunden, har aldri hørt noe så tåplig, men jeg slapp unna. Syns det er helt patetisk att man skal betale får noe på 4 ben, litt over 40 høy. Men, men, vi tokk bussen ned og det gikk fint.

På torsdag trente vi fra 6 til litt over 9, så Sita var tydelig vis kjempe sliten på slutten. Vi trente på rør under mønet, og jeg må begynne og lære henne komandoer, som ( møne ) og ( Gjennom ) osv. Siden når jeg sa, gjennom, så løp hun opp på mønet, hele tre ganger, selv om hver gang så tokk jeg henne ned og inn i tunnelen, men hun gjore de i gjen, og i gjen, litt som en Gullfisk. Så det må vi trene på, hvis vi får det i konkuranser så blir det: » Å  faen» =p

Så på den andre banen, så var det skikkelig løpe bane, men vi greide den to ganger vi, det gikk kjempe fint, gikk feilfritt tre ganger tilsammen. Den begynte med tre hopp, gjennom, hjul, hopp, pølse hopp, hopp, slalalom, hopp og hopp, se bane tegningen, på bane 2.

Så til sist, ble jeg i gjen, får og få hjelp av Kari o i hoppeteknikk, med fremmandsening. Det hadde vi aldri gjort før, så det var tydelig att Sita ikke hadde sitt pil raske tempo på stuss hindrene, hun var litt ukonsentrert, det har jeg aldri sett henne før sånn, men hun klarte faktisk fem hinder etter hverandre, og det var kjempe bra, tydelig att de må konse der, og det skal vi trene mere på. Utrolig synd Benedicte ikke kom på torsdag, får hoppeteknikk hadde Mira hatt godt av, utrolig synd hun ikke kom da, men jeg krysser fingrene får att jeg får med henne neste gang. Snart er det cup, det blir gøy, jeg gleder meg til det, håper jeg får med Benedicte, de er jo utrolig flinke.

Er litt oppgitt over Sita generelt de siste ukene, hun er veldig reservert mot, fremende, venner, og bekjente, barn, og det er utrolig trist. Hun har liksom alltid vært litt reservert av seg av natur, det er trist får hun er jo egentlig så god, kunne bare ønske hun var litt mere tøffere og mere frampå, det er så slitsomt når hun skal være så sky, jeg håper dette går over, vi gjør det vi kan får og få henne sikker, men vi får se.    Neste Agility stevnet er i Oslo, om to uker, og da er det to stevner begge helgene, jeg gleder meg.

Bane 1

Bane 1

Bane 2

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Trening 06.05 og litt av hvert

  1. Flinke dere er =) Følger litt med i bloggen deres støtt og stadig! En av hundene mine er også noe reservert. Men ikke mot folk, heller mot nye ting som f.eks underlag osv. Du kan tenke deg til hvor vanskelig det da kan være med agility til tider. Nye kontaktfeltshinder osv som han ikke liker. Menmen, det går iallefall framover her og jo eldre han blir jo mer voksen blir han heldigvis i hode også. Håper også Sita blir litt tøffere med tiden =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s