Agility stevnet i Moss

Kan jo starte med att jeg var med venninden min på sin første trening på torsdag, jeg skulle egentlig trent selv også, men Sita var av en missforståelse med på hytten, så da var jeg bare med får og hjelpe. Mira syns jeg var super flink, hun tokk stigen får første gang og nølte ikke en gang, søkte fint frem på hindrene og var kjempe flink. Men det det ble ikke så bra trening som jeg hadde trodd, de andre klarte sefølgelig og skremme henne, og tokk ikke i mot de nye på noen fin måte, så jeg tror det er liten sjangse får att hun tørr og komme tilbake, desverre 😦 utrolig synd får meg, som hadde gledet meg til og få en trenings venninde, får Mira har ett kjempe potensiale, og holdt seg fint på banen også.

Så over til Lørdagen 🙂 på lørdag var det agility stevnet i Moss, og jeg skulle gå Agility og Agility Hopp klasse. Den første klassen vår var Agility, og det begynte 09.45. Banen var sånn att den begynte med to hoppehinder sjeft oven får verandre, også sving til høyre og inn i rett tunnel, der DISKET vi. Jeg ba henne bli liggende før de to hoppehindrene, også sjuv startet hun og hoppet når jeg bare var ved det første hindret, og paserte får vi hinder nummer 2 og rett inn i tunnelen, og det var disk. Så da var det bare og fortsette løpet, og løpet i seg selv da gikk ganske bra, hvis jeg ikke hadde disket på starten, hadde jeg bare fått 5 feil i slalomen, får ressen av løpet var bra 🙂

Været mitt på den dagen var helt fårferdelig, det blåste og pøs regnet. Og neste klasse var da Hopp klassen, den begynte 12.30. Det var egentlig en veldig lett bane, men med lange avstander som jeg ikke liker. Og når jeg skulle gå Hopp løpet, så pøs regnet det og blåste, og pappa var dratt tilbake i gjen til Hytten på Hvaler og jeg hadde bare det jeg hadde på meg, en hette genser, tynn regnjakke, og trenings thigts, og jeg holdte på og fryse i hjel. Så når jeg skulle gå Hopp løpet så var jeg veldig ukonsentrert, og kald og våt, pluss att det pøs regnet og blåste i det jeg gikk, så jeg gjorde feil jeg kunne ungodt, dersom jeg hadde vert helt i form. Hopp løpet begynte med, ett hoppehinder, rett tunnel, lengde, slalom, sving inn i pølse, rett frem to hopp etter hverandre ovs.

Der klarte vi og få 5 feil i slalom, og etter slalomen, så glemte jeg litt banen så jeg løp nesten forbi pølsa som hun skulle inn i, så klarte jeg ikke og henge med bort til det siste hoppehindret, så hun stoppet litt, får hun er ikke noe god enda på fremadsening, så vi fikk 5 feil får det. Og på nest siste hinder, så ble det også 5 feil, får jeg fikk så mye regn i øynene, og vind, så jeg fikk henne ikke riktig helt over nest siste hoppe hinder, pga liten sving, så det ble vegring får dommeren, tilsammen 15 feilpåeng i  Hopp løpet.

I hopp løpet kom vi på 21 plass, med 15 feilpoeng, to vegringer, 5 feil i slalom. Det vill si midt på tre, det var 41 deltakere. Standard tiden var: 33, 00, og vår tid var 32,  ikke tidsfeil, det er det siste problemet vi har 😉 Tapte veldig mye tid på feilpoengene i dette løpet.

Neste stevnet er vell Oslohundeshow, hvis jeg kommer meg ditt, har meldt på 4 klasser på lørdagen, men har også lyst til og gå på fredag og søndag, men mamma og pappa, er så lei av og kjøre meg, så jeg hvet ikke hvordan jeg skal komme meg ditt da 😦 er lei av og ikke ha lappen, får det ikke før etter 1 juli, leeenge og vente, går også glipp av så mange stevner, på grunn av det.Nå er det bare og trene og trene 🙂

Fikk ikke tatt noen bilder av meg selv i løpene i Moss, pga att pappa var på hytten, og film ble det tatt, men de som filmet hadde gjort feil sånn att det ikke ble noen film 😦 Eneste jeg fikk var noen bilder fra trenings banen, som en grei dame med en Schaeferhund tokk av meg, tusen takk 🙂 Tokk litt bilder av adre fra stevnet som jeg legger ut.

Her er diverse bilder fra stevnet i Moss, og fra treningen i dumpa 🙂

Sita på oppvarmingsbanen 🙂

Slalomen 😀

Sita og meg på oppvarmingsbanen 😀

Den søte Schaeferen

Fly :p

en fremed border collie

jørn og Tasha :p

Eddie og Frøken

Benedicte og Mira

Mira hadde fint hopp

Mira

Mira

Mira syns Agility er topp 🙂

Benedicte og Mira

Søte Mira

Mira<3

Mira

Meg og Mira

Mira og meg

Benedicte og Mira

Bendicte og Mira

Lille Nanuk

Nanuk

Dumpa

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s