Sita`s første Offisielle Konkuranse

I går deltokk jeg og Sita på Agility stevnet i Drammen, som var arrangsjert av Drammen brukshundklubb. Vi deltokk i to klasser, Agility-Hopp, og Agility. Det var kjmpe fint der, det er det beste underlaget jeg noen gang har løpt på, det var fin grus, og jeg tror det var bra får hundene også 🙂 Første klasse var H1S, det var 38 deltakere og vi startet og gå banen kl 10.00. Banen var kjmepe fin den, korte avstander, akuratt sånn som jeg liker det 🙂

I hopp løpet gikk det ganske bra, men vi disket får det hun hoppet ett hoppehinder feilvei tilbake i gjen. Løpet i seg selv var ganske bra, bra fart, men hun driver med de nykkene med og hoppe opp og bite i armen min når hun skal inn i slalomen, eller hvis hun ikke skjønner hvor hun skal, men det skal jeg trene på, nå på treningene og bli kvitt det. Fikk filmet det, tusen takk til den som filmet 😉 Videoen ligger nederst.

Så var det Agility løpet, hadde lang pause i mellom de to løpene, Agilityen var ikke før 11.30. Det var 31 startende i Agilityen. I Agilityen gikk alt mye bedre, jeg tilattet ikke att hun hoppet på meg i slalomen eller noe, så det ble bedre. Men hun fløy av vippen da, det gikk så fort att jeg rakk ikke og si stå på feltet, så da tokk jeg henne tilbake i gjenn og tokk vippen om i gjenn, får og få henne til og gjøre alt riktig, men da disket vi sefølgelig, når jeg tokk det to ganger. Men jeg syns det er bedre og diske og gjøre det riktig en og slurve og ikke diske. Så det ble to disk løp, men jeg er fornøyd med både løp og fart uansett, skal jo til moss neste helg på nytt stevnet, nytt stevne nye muligheter 😀 Og da skal Benedicte også konkurere med Mira. Jeg hadde med Kamera og takk masse bilder og video.

Her er Video fra Hopp løpet

Her er video fra Agility løpet

Her kommer alle bildene:

Sita i farta 🙂

Felt

Her fløy hun rett av vippen i luften 😛

Stå på feltet

Full fart, det er null stress 😛

Hjulet

Sita 14 mndr

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Sita`s første Offisielle Konkuranse

  1. Hei! Så søt Sita her 🙂 Kjenner tanten hennes Missy, som også var redd for folk i begynnelsen, men som med positiv trening ble bedre med alderen heldigvis 🙂

  2. Hei =)
    Takk, å ja gjør du det, så gøy, syns din valp er også vedlig søt =) Jeg gjore litt feil med Sita tror jeg i begynnelsen får når hun knurret, så var det får det hun var redd, og det skjønte ikke jeg, så da skulle jeg heller gi henne støtte, sånn att hun ble trygg, i stedet får og bli sur på henne, men nå har jeg begynt med det og hun har blitt litt bedre, så jeg håper hun til slutt blir super sosial=), er ikke noe gøy og ha en hund som er sky som en ulv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s