Sita 11 mndr og Tuva syk

Anngående denne bloggen, er det noen som hvet, hvordan jeg får lakt inn forside bilde øverst, klarer det ikke????

Ja nå har Sita blitt 11 månder, snart voksen. Bare en månde i gjen. Gleder meg til og begynne og hoppe store hinder med henne, får jeg syns det blir for kjdelig på lave hinder en det jeg er vant til, må bøye meg sånn 😛  Sita har desvere fått en uvane og det er og gnage over leie bondene sine, hun har alerede ødelakt hele fire bond 😦  Så det var dumt.

Men hun er så flink på trening, går kjempe bra, hun er bare litt hoppete noen ganger, men det er bare en stygg uvane som hun fikk når jeg brukte kong, og det skal jeg ikke bruke mere, da får man bare en hun som hopper opp og biter i armen, og det er vondt. Men nå som jeg har begynt på godbiter har hun forbedrett seg veldig. Hun har rask fart og søker frem, så hun er super flink. Hun er en forsiktig type.

Så litt om Tuva. Tuva har nå bodd i byen, på Frogner sammen med min bror, siden juni til nå etter nyttår. Hun har hatt problemer med og ta opp fett i mat siden oktober og skal nå gå på piller lenge, hun er så tynn stakkar, men har gått opp fem kilo. Men nå, rett etter nyttår fikk vi henne tilbake fra byen. Får Tuva var blitt litt verre. Hun er liv redd får raketter, og når hun var alene i leiligheten, mitt inne i byen, ble hun veldig redd. Så etter det skalv hun og var redd hele tiden, redd får og være på bussen, folk, biler, bråk, før hun kom hjem til oss. Nå har hun roet seg.

Men min bror ville ikke ta mere ansvar får henne, får hun har kansje en sykdom som er sånn att hun ikke kjenner i gjen folk, men det er ikke helt sikkert. Men han ga henne tilbake til oss etter nyttår, så nå er hun hos oss og har blitt litt bedre, så hun skal kansje tilbake, får håpe hun blir frisk og att det ikke er noe feil med henne som kan bli verre.

Har meldt oss på Follo, jeg med Tuva, så det gleder jeg meg veldig til, får håpe pappa vill kjøre meg.

Her er litt bilder av Sita 11 månder og Tuva jenta.

Tuva og Sita<3,

Sita 11 mndr 🙂

Søte Tuva min ❤

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s