Trening med Sita 03.09.09

I dag er min andre unghund trening med Sita.

Vi var mange, til stedet i dag. Vi hadde tre baner, den første banen vi gikk var med hoppehinder, slalom, tunnel. Der gikk hun bra, ble kjempe fokusert på dra ballen og den var litt ødelakt fra før så den gikk i stykker, så fikk jeg låne ne annnen dra ball og den gikk også i stykker får det var så tynn  tråd så det ble litt rotette med den runden, men hun gikk bra. S

Så byttet vi til neste bane og det var kunn to hinder, en stige og en pølse. Stigen flyr hun over som ingen ting. Pøsa syns hun også er gøy, ikke noe redd flyr bra i gjennom den også. Så hun var flink der også.

Så var det siste banen og der var det hoppehinder med slalom på 8 pinner og tunneler. To hoppehinder så inn i buet tunnel også over og ut på tre hinder. Hun er så gira og motivert, hun klarer nesten ikke og vente, hun bare elsker agility. Ligger der og er klar, gir ett bjeff før hun flyr over hindrene og raser fort gjennom tunnelen med ett enormt tempo, SÅÅÅ FLINK:D Så var det to hoppehinder og så slalom på 8 pinner sving og over to hinder til.

Da dekker jeg henne bak de to første hindrene også flyr hun over de to første hindrene, og jeg sender henne inn i slalomen og hun bare flyr i gjennom slalomen i ett enormt tempo, så rask, det var så gøy, hun er utrolig rask, så da gikk hun  kjempe bra så da ga vi oss etter den pluss den svingen etter slalomen som hun gikk lett i gjennom. Hun er så perfekt størrelse nå, så fin og smidig og kjapp.  Og til sist tokk vi vippa og da holdt en på andre siden og hun gikk rett på første gang.

Så Jeg er så super fornøyd med henne=)

Så ett til slutt, ett gamelt bilde fra hjemmetrening får to mndr siden.

Agility i hagen 09 0071.jpg1

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s